Chat

discordicon2.pngТърсите си опонента или имате нужда от помощ? Присъединете се към нашия Discord канал - ESL България, използвайте ESL Play апликацията, за да чатите със ствоя опонент, или отворете support ticket.

Проблеми, свързани с мача, трябва да се изпратят чрез протест! Погледнете бракета и изберете вашата среща, натискайки VS бутона. След като страницата ви зареди, отдолу ще видите опция за пускане на протест срещу вашия противник.


ESL Play App

Help

За първи път играете на наш турнир? Ето най-важните стъпки:

  • Следвайте инструкциите отдясно, за да се запишете и да се чекирате.
  • Не забравяйте да се чекирате навреме!
  • Изчакайте първия си мач да се появи отдясно.
  • При нужда се свържете с опонентите си, използвайки ESL чат системата и изиграйте мача.
  • Въведете резултата и помолете опонентите си да потвърдят.
  • При липса на потвърждение, удостоверете победата си със снимка (Prt Scr) и я качете на сайта непосредствено след приключване на срещата.
  • Изчакайте следващия си мач.

Powered by

 onfestred.png   ON! Fest e годишен фестивал за съвременна градска култура и гейминг, който се провежда в София. По време на събитието можете да се насладите на много дейности, като например гейминг (любителски, електкронни спортове, разработка на игри), аниме, косплей, графити, паркур, музика, дрифт и много други. Благодарения на растящата популярност на София като туристическа дестинация, ON! Fest се цели да стане едно от най-популярните гейминг събития за Югоизточна Европа и отвъд.

 

    GameCredits е международна компания, която събира експерти от блокчейн и гейминг общността. Като компания ние сме всеотдайни, мотивирани и всички обичаме игрите и криптовалутите. Стремим се да развиваме най-новите и най-иновативните начини за онлайн разплащания. Целта ни е да подобрим геймърското изживяване и да направим цялата игрова индустрия едно по-добро и по-сигурно място.

 

 healthy_playhub_2.png   С ергономичните изправени бюра на "Хелти Деск" поддържате добър тонус и фокус по време на работния процес и едновременно с това полагате оптимални грижи за своето здраве - идеалното решение за всеки дом или офис! Смяната на височината става с натискането на само един бутон. Избери своето ново ергономично бюро на www.healthydesk.bg - богат избор от модели и цветове!

 

 playhub.png   Мощни компютърни конфигурации, PlayStation 4, рейсинг зона и виртуална реалност - ние можем да предложим по нещо на всеки запален геймър! Тествай най-новите заглавия на пазара или предизвикай приятелите си на вълнуващо състезание! Очакваме те на адрес: София, бул. "Черни връх" 47! Денонощно!

 

 Logitech.png