Registre

ESL és la marca independent més gran d'esports electrònics, lidera la indústria a través de diversos jocs amb nombroses competicions online i offline. Tot això inclou competicions internacionals i lligues nacionals com Intel ® Extreme Masters, ESL One, ESL Pro Leagues, ESL Màsters, com nombroses competicions amateur, lligues i sistemes d'aparellament. El registre i la participació en les populars Ladders i competicions és gratuïta. Així és com et registres:
  • 1. Què necessites?
  • 2. Clic a “Connectar/Registrar”
  • 3. Completa el formulari de registre
  • 4. Confirma el teu registre

1. Què necessites?

Necessites una adreça de correu vàlida i un Nickname que t'identifiqui. Simplement fes clic al botó “Connectar-se/Registrar-se” per crear-la.

2. Clic en Connectar / Registrar

A continuació, seràs enviat al formulari d'inici de sessió i registre d'un nou usuari de ESL ID. En el cas de no disposar de cap compte hauràs de fer clic a "Crear un compte".

3. Completa el formulari de registre

Pots registrar-te fàcilment i ràpid a ESL Play amb el teu propi compte de Discord, Playstation o Steam; o si ho prefereixes, crea't el teu nou compte de ESL amb la teva adreça de correu electrònic. En aquest últim cas, et caldrà especificar un Nickname que t'identifiqui i assenyalar la teva data de naixement, a més de marcar la casella de verificació de seguretat contra bots. Si us plau, llegeix amb atenció les condicions d'ús i política de privacitat, abans de prémer el botó de "Crear un compte".

4. Confirma el teu registre

Quan les dades s'hagin emmagatzemat rebràs un correu electrònic automàtic. Ja pots iniciar la sessió i començar a competir!

Consell: És possible que el teu proveïdor de correu electrònic classifiqui els nostres correus automàticament generats com Spam. Si us plau, revisa la teva safata de correu no desitjat.