Dezvaluirea sezonului VIII ESL SEC
"Esti pregatit pentru ce urmeaza sa vina?" pentru ca ESL Southeast Europe Championship se intoarce, din nou, cu sezonul opt. Dar de data aceasta, in acest sezon, totul este diferit!
ESL SEC creste mai mare, mai competitiv, plin de hotarare, oferind o sansa unica jucatorilor, indiferent de jocul care il joaca; sa-si gaseasca calea spre top, in toate jocurile disponibile, League of Legends, Counter-Strike:Global Offensive si Hearthstone si sa se depaseasca pe ei insisi pentru un premiu total de 17.000€.


Un nou... campion apare in Arena CS:GO dupa incoronarea celor din Nexus Gaming (ESL SEC VIII). De data aceasta, opt echipe vor avea sansa sa ii detroneze pe campionii actuali, sa duca trofeul la ei acasa, impreuna cu o parte din cei 10.000€. Si asta nu e tot, dar campiontul va avea sansa de a participa intr-un alt campionat cu un premiu total de 50.000€ care va avea loc in aceeasi locatie!

Structura
Sase echipe vor fi invitate direct in grupe, in timp ce echipe din toata regiunea for avea sansa lor sa concureze impotriva cel mai bun dintre cei mai buni! Printr-o serie de doua calificari nationale pe regiune, patru echipe din Romania, patru din Bulgaria, doua din Grecia, trei din Ungaria si trei din Adria vor lupta pentru a prelua unul din cele doua sloturi pentru grupe. Dupa terminarea grupelor, doua echipe vor avansa la finala offline in timp ce celelalte doua locuri depind de tara gazda care va fi anuntata mai tarziu.


CS:GO Qualifiers
Stagiu
Data
Bracket
Inscriere
Qualifier #1
07.10 14:00
Qualifier #2
14.10 14:00
Regional Final
21.10 14:00

Jocul succes a celor de la Riot Games este un factor cheie care nu a lipsit din scena competitiva din Southeast Europe. Dupa dominarea echipelor din Grecia in sezoanele precedente, pentru prima oara in sezoanele 5 si 6, Nexus Gaming (sezonul VI) si WiLD by Lagardere Sports (season VII) au iesit invingatoare si au terminat dominatia echipelor grecesti.

Structura
Cele mai bune patru echipe din cele doua turnee de calificare nationale vor aansa la finala nationala unde vor lupta pentru un loc in playoff. Grecia si Adria vor avea cate doua echipe in timp ce Romania,Bulgaria si Ungaria vor avea cate una singura. Toate cele sapte echipe se vor alatura echipei WiLD, castigatorii sezonului trecut, facand playoff-ul nostru complet! Un total de opt echipe vor lupta pentru titlul de cea mai buna echipa din regiune, in timp ce vor lupta si pentru o parte din premiul total de 5.000€.


LoL Qualifiers
Stagiu
Data
Bracket
Inscriere
Qualifier #1
06.10 14:00
Qualifier #2
13.10 14:00
National Finals
20.10 14:00

Sezonul trecut pentru Hearthstone a fost marcat de... improbabil! Desi era un amator, PeraHS, a reusit sa mature cu adversarii din grupe si in cele din urma si-a obligat adversarii sa ingenuncheze in fata lui in timp ce cucerea tronul SEC! Crezi ca il poti invinge?

Structura
Romania, Bulgaria, Grecia, Ungharia si Adria vor avea cate doua calificarile nationale de tip SWISS. Cei mai buni opt jucatori din fiecare regiune vor concura pentru doua locuri in grupe. Zece jucatori din Europa de Sud Est vor avea sansa sa lupte pentru titlul si o parte din premiul de 2.000€.

Hearthstone Qualifiers
Stagiu
Data
Bracket
Inscriere
Qualifier #1
27.10 13:00
Qualifier #2
03.11 13:00
National Finals
10.11 13:00 CESTNu fi timid si fii social!


ESLSEC este mai mult decat o competitie. Este obisnuinta de a concura, un turneu care ocroteste scena competitiva din regiune. Nu pierde nici o parte din actiune! Daca nu vrei sa fii ultimul care afla de competitiile noastre, urmareste-ne pe paginile de social media!
Facebook - Twitter - Instagram - Youtube
Haron, Saturday, 29/09/18 08:57
 
comments (1)
 
 
Pentru qualifierul de csgo.. Se cunosc orele sau pana pe ce data va tine orimul qualifier?
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed