Alătura-te echipei ESL!

ESL este cel mai mare brand de eSports, conducând industria asupra diferitor jocuri cu numeroase competiții online și offline asupra întreg spectrului de turnee de la amatori până la turnee de clasă clasă mondială, evenimente care pot umple stadioane precum ESL One și Intel Extreme Masters.

Fie că îți dorești să crești comunitatea jocului favorit sau visezi la o carieră în eSports, alăturându-te echipei ESL ca voluntar este cea mai bună cale de a te implica. Poți câștiga aptitudini valoroase, experiență și contacte care te-ar putea ajuta în cariera din industrie sau înafară industriei în viitor. Să faci parte din echipa ESL Play înseamnă că ești în primul rând parte din echipă și apoi un jucător. Pentru a preveni acuzații de corupție și a fi tot timpul imparțial echipa ESL nu concurează în turneele ESL Play cu premii.

Acestea sunt câteva din pozițiile de voluntari disponibile:

  • Editor: Te înțelegi bine cu literele? Căutăm editori care pot ajuta cu scrierea de știri de toate felurile, de la anunțuri de turnee până la interviuri și alte tipuri de conținut.
  • Designer Grafic: Ai viziune pentru design? Căutăm graficieni pentru a produce grafici pentru turneele noastre, pentru website, social media, stream și oriunde mai este nevoie.
  • Promoter: Te pricepi să împrăștii vestea? Căutăm oameni care pot ajuta la promovarea turneelor de orice nivel pe paginile de social media și alte canale.
  • Admin (Cup, Ladder, League & Ranked): ESL este prima și cea mai importantă platformă unde jucătorii de orice nivel pot concura în gama uriașa de competiții pe care le oferim. Căutăm întotdeauna admini dedicați și de încredere care sunt pasionați să își țină comunitatea activă cu turnee captivante și corecte.
  • Specialist în suport: Te pricepi la ajutat oamenii și ai experiență jucând pe ESL? Căutăm specialiști în suport care pot răspunde și redirecționa întrebările utilizatorilor.

Echipa ESL este un grup mare și diverse cu oameni pasionați de eSports din multe jocuri, țări și medii diferite de aceea este nevoie să știi să lucrezi în echipă. Engleza este un beneficiu enorm, dar nu neapărat necesar pentru poziții în echipa locală.