Game rules

1. Rainbow Six Siege Szabályzat

1.1. Játékosok

1.1.1. Jogosultság

Bármely személy, akinek Rainbow Six Siege játékon belüli örökös kitiltása van a Ubisoft által, az nem vehet részt ESL által rendezett vagy az Ubisoft által jutalmazott versenyen. Ez a kitiltás fennáll mindaddig, amíg a Ubisoft fel nem oldja a csalásért járó bant.

1.1.2. Követelmények

Minden játékosnak rendelkeznie kell ESL profiljához rendelt Uplay játékfiókkal. A játékban használt és az ESL Play rendszerében szereplő Uplay nicknek olyan mértékben kell egyeznie, hogy ez alapján egyértelműen azonosíthatóak legyenek a játékosok.
Ajánlott, de nem kötelező tökéletesen azonosnak lenni, apró eltérések megengedettek pl. ingame: Joskapista, ESL-en: Joska.pista vagy Joskapista.XYZ

Sem a játékosok, sem a csapatok nevei nem tartalmazhatnak káromkodást, politikai, vallási, nemi identitási utalást, pánikkeltésre, sértegetésre, megkülönböztetésre alkalmas kifejezéseket. Amennyiben ilyen előfordul, a kupát felügyelő adminok elutasíthatják a jelentkezést, kupa közben pedig felszólíthatják a játékost/csapatot a változtatásra. Amíg ez nem történik meg a mérkőzés nem folytatható, szükség esetén akár időhúzás miatt kizárható a csapat.

Csak azok a játékosok vehetnek részt a kupákon, akik rendelkeznek útlevéllel, személyigazolvánnyal vagy egyéb dokumentummal, amellyel igazolni tudják a nemzetiségüket, és ez a kupára nevezhető országok között van.

1.1.3. Technikai problémák

Minden játékos saját maga felelős a megfelelő internet kapcsolatért és hardware-ért. A mérkőzést nem lehet elhalasztani vagy a játékost helyettesíteni az esetben, ha ilyen technikai probléma lép fel egy játékosnál.
Ha a problémából adódóan az egyik csapat nem tud 5 játékossal játszani, ez esetben a mérkőzés az ellenfél javára automatikus győzelemként lesz lezárva.

1.1.3.1. Internet

Mindenki saját maga felelős a régiójának lehető legjobb internet kapcsolatáért (ping). Valamint, minden nem szükséges programot és letöltést a mérkőzés alatt kötelező kikapcsolni. Ezért a szabály megszegéséért a csapatot ki lehet zárni a versenyről.

1.1.3.2. Magas Ping

A ping korlát ESL mérkőzéseken 150 ms. Ha egy játékosnak efeletti értéke van, az esetben először újra kell hosztolni a meccset, óvás nyitása előtt. Meg kell győződni, hogy dedikált szerver lett készítve.
Ha a játékosnak továbbra is 150 feletti ping értéke van, és nem játszható le a mérkőzés probléma nélkül, akkor óvást (protestet) kell nyitni. Óvást csak abban az esetben lehet kezdeményezni, ha a játékosnak folyamatosan 150 feletti értéket mutat a játék! Ez esetben a mérkőzést nem kell lejátszani és az érintett csapatnak legalább három screenshottal kell rendelkeznie, melyek 2 körön belül különböző időben készültek.

1.1.4. Játékos beállítások

1.1.4.1. Grafikus driverek, vagy hasonló eszközök

Bármilyen modifikációja vagy változtatása a játéknak külső grafikus eszközök segítségével, vagy harmadik féltől származó programokkal szigorúan tiltottak és a csalás bekezdésekben leírtak szerint büntethető.
Ezenkívül tiltott még mindenfajta overlay amely a rendszer teljesítményét mutatja/méri játék alatt (pl.: Nvidia SLI Display, Rivatuner Overlays). Eszközök, amelyek csak az FPS számot mutatják, engedélyezettek.

1.1.4.2. Egyedi fájlok

Bármely módosítás a játékban, (például: skinek, eredményjelző, célkereszt stb.) szigorúan tiltott, valamint csak a hivatalos modellek engedélyezettek. Ha valaki egyedi fájlokkal játszik (nem modellek) vagy a játékhoz tartozó telepített fájlokat töröl, akkor az két büntetőponttal büntethető játékosonként. Ha egy játékos egyedi modellekkel játszik, akkor az 6 büntetőponttal büntethető játékosonként, ez esetben az ellenfél újrajátszást igényelhet.

1.2. Csapat szabályok

1.2.1. Csapatfelállás

Egy csapatnak minimum 5 játékosból kell állnia, hogy versenyen tudjon részt venni. Minden csapatváltoztatást a meccsek generálása előtt kell megtenni:
Egyeneskieséses vagy vigaszágas versenyen ezt az ágrajz elkészítésekor kell, ami a kupa leírásában szereplő kezdési időt jelenti (jelenleg 18:00 a kupa napján).
Svájci rendszerű versenybe ezt az első kör előtt kell.
A csapatváltozásokat ajánlott legalább 1 órával a kezdés előtt befejezni, azonban az ügyintézés és az oldal frissítési ideje miatt 5 perc türelmi idő engedélyezünk (jelenleg maximum 18:05-ig), ezt követően nem tudunk elfogadni lineup változtatást.

Más játékossal és/vagy illegális beugróval játszani szigorúan tilos és büntetendő. Ennek büntetése alapesetben 3 büntetőpont, viszont ha egyértelműen hátránya származik belőle az ellenfélnek akár kizárást is vonhat maga után! (pl. ha egy, vagy több lejátszott meccse már van az adott csapatnak egy friss, pihent játékos előnyben van a többiekhez képest!)

1.2.2. Beugró játékosok

Játékos csere csak a mérkőzés kezdete előtt engedélyezett. Ha a mérkőzés már elkezdődött (operátor választás) mind az öt felsorolt játékosnak részt kell vennie a mérkőzésen a végéig. Játékos csere engedélyezett Bo3 mérkőzések esetén a pályák között.

1.3. Verseny Szabályzat

1.3.1. Verseny Beállítások

Minden játékosnak kötelező követnie a megadott beállításokat, ezektől eltérő megállapodások nem engedélyezettek. A mérkőzések lejátszására 60 perc áll rendelkezésre (mapban-nal együtt!), rehost, valamint óvás esetén ez az idő 30 perccel növelhető!

1.3.2. Pálya választás

A pálya választása, pálya-vétó rendszerben történik a meccs oldalon. A nagyobb kiemelt csapatnak (alacsonyabb szám az ágrajzban) kell a szervert létrehoznia.
A mérkőzést kötelező dedikált szerveren lejátszani. A dedikált szerver helyzetét az alapértelmezett, játék által felajánlott lehetőségben kell létrehozni (pingtől függő).
Az a csapat, aki az utolsó előtti pályát banolta, van joga dönteni, hogy támadó vagy védő csapatban szeretne kezdeni. Bo3 mérkőzések esetén a második pályán a másik csapat dönt az oldalról. A harmadik mérkőzésen ismét az első pályán választó csapat dönthet.

1.3.3. Meg nem jelenés

Minden mérkőzést az ágrajzban feltüntetett időpontot kell elkezdeni, maximálisan 15 perc késés engedélyezett.
Ha az ellenfél a párosítás meglététől számított 15 percen belül nem áll készen a mérkőzés lejátszására, akkor ezt óvást (protest) segítségével kell jelezni az adminok felé.
Az óvás elbírálása után az adminok a mérkőzést lezárják, a jelenlévő csapat alapértelmezett győzelemmel jut tovább. Ezt a szabályt felülírja, ha a késő csapat az előző mérkőzés elhúzódása miatt nem tud megjelenni időben pl. rehost miatti csúszás. Ilyen esetben maximum 30 perc késés megengedett (tehát minden mérkőzést le KELL játszani 90perc alatt!)

1.3.4. Feladás

Abban az esetben, ha az ellenfél úgy dönt, hogy feladja a mérkőzést, azzal lemond minden megnyerhető nyereményről és elveszíti a mérkőzést.

1.3.5. Óvások (Protest)

Ha egy szituáció nem dönthető el egyértelműen a szabályzat szerint, az érintett csapat azonnal megállíthatja a mérkőzést és informálhat egy admint az esetről. Ha a csapat nem állítja meg a mérkőzést és tovább játszik, azzal elfogadják a helyzetet. Ezzel a csapat elveszti az óvás jogát a meccs után. Az óvást azonnal meg kell írni, vagy figyelmen kívül lesz hagyva a szituációtól függően. Az óvás beadása előtt a mérkőzést KÖTELEZŐ megállítani, az adminok jelentkezéséig nem folytatható tovább! Ha ez nem történik meg, automatikusan elutasításra kerül a protest ticket!

1.3.6. Eredmények

Mindkét csapat felelős a megfelelő eredmény leadásáért az ESL weboldalán.
Ebből adódóan, mindegyik csapatnak screenshotot kell készítenie a meccs végén, ahol látható az eredmény. Ezután ezt fel kell tölteni az ESL weboldalára a mérkőzéshez. Ha probléma adódik a mérkőzés alatt, kérjük nyiss egy óvást (protest), ezek után az admin csapat döntést fog hozni. A döntés lehet akár mindkét csapat kizárása is abban az esetben, ha nincs egyértelmű bizonyíték arról, hogy melyik csapat a nyertes.
A meccs eredményéhez a megnyert körök számát kell írni pl. 4:7, 7:0, stb

1.3.7. Eredmény leadása

Az eredmény leadása csak a mérkőzés befejezése után engedélyezett. Abban az esetben, ha egy csapat a mérkőzés befejezése előtt ad le eredményt, sportszerűtlen viselkedésnek minősül és a csapatot diszkvalifikálni lehet. Ha egy csapat vesztes mérkőzést ad le eredményül, a mérkőzés automatikusan zárt állapotba kerül.

Ha az egyik fél leadja az eredményt, a másik félnek 15 perce van azt elfogadni vagy óvást (protest) kezdeményezni. Az idő lejárta után a mérkőzés automatikusan zárt állapotba kerül. A 15 perc lejárta előtt "az ellenfél nem fogadja el az eredményt" típusú óvások azonnal elutasításra kerülnek!

1.3.8. Lezárt mérkőzések

A már lezárt mérkőzés zárt állapotban marad, ha az a csapat hibájából lett lezárva. A csapatok nem jogosultak óvást kezdeményezni (protest) vagy segítségkérő jegyet (support ticket) nyitni. Kivétel, ha csalás gyanújával jegyzőkönyvvel együtt (timetable) van feltételezésük. Az adminok jogosultak a mérkőzést újra nyitni bizonyos helyzetekben.

1.3.9. Meccs média

Minden meccs médiát (screenshotok, demók, stb.) kötelező megtartani legalább 14 napig. Általában, ezeket fel kell tölteni a mérkőzés oldalára, amilyen gyorsan csak lehet. Hamis vagy manipulált meccs médiák természetesen tiltottak és jelentős büntetést vonnak maguk után.
A meccs médiát kötelező olyan névvel ellátva feltölteni, melyből egyértelműen kiderül, hogy mi az valójában. Nem lehetséges óvást (protest) vagy support ticket-et kezdeményezni abban az esetben, ha a meccs médiának rossz a neve. Ettől függetlenül, ha egy admint akadályozza a munkája elvégzésében a rosszul elnevezett meccs média, akkor az büntethető.

1.3.10. Diszkvalifikáció

A meccset olyan hamar kell lejátszani, amilyen hamar csak lehet!
Annak érdekében, hogy a kupa csúszásának az időtartamát a minimálisra csökkenthessük, a csapatok kizárására vonatkozó jogot az adminok fenntartják. Mindazonáltal csak súlyos eseteknél fog ilyen döntés előfordulni (pl.: ha egy csapat szándékosan akadályozza egy mérkőzés befejezését/lezárását). Kirívó esetekben az adott mérkőzésen részt vevő mindkét csapatot érintheti a kizárás.
Svájci rendszerű kupák esetén minden meccset 1,25 óra alatt azaz 75 perc alatt kell lejátszani. Ha egy meccs tovább tart az adott időnél, akkor a játék meg lesz szakítva és random győztes kerül kiválasztásra. A szabályzattal való visszaélés megtévesztésként lesz kezelve és büntetve, a csapat kizárásra kerülhet.

1.4. Mérkőzés alatt

1.4.1. Játékos kiesés

Ha egy játékos a szerverről kiesik a mérkőzés alatt, akkor a kört folytatni kell a végéig. (A kör kezdete az előkészülési fázis első másodpercétől számít). Miután a kör befejeződött, a játékos visszacsatlakozhat.
A mérkőzés akkor tekinthető „live-nak”, amikor az első kör elkezdődik. Legalább 4 játékosnak kell maradnia és a meccset addig kell játszani míg a győztes nem kerül ki. Ha nem lehetséges ez kapcsolati hiba miatt, akkor ez feladásként fog számítani attól a csapattól, aki nem tudja a játékosát a szerveren tartani.
Minden csapat egyszer újra hosztolhat a meccs során. Ha a probléma ismét felbukkan, akkor a játékos kiesése után, amikor már az újra hosztolás már megtörtént, akkor a csapatnak a megmaradt 4 játékossal kell folytatni.
A szabályzattal való visszaélés megtévesztésként lesz kezelve és büntetve, a csapat kizárásra kerülhet. Ha egy csapat elhagyja a szervert az ellenfele informálása nélkül, akkor az a csapat feladja a mérkőzést. Minden felhasználó saját maga felelős a számítógépéért.

Első visszaélés: Megtévesztés büntetés 2/4 büntetőpont (Játékos/Csapat) Második visszaélés: Alapértelmezett vereség és 2 hét zárolás (Játékos/Csapat)

1.4.2. Újra hosztolás

Egy újra hosztolt játékban minden játékosnak ugyan azt a beállítást és picket kell alkalmaznia, mint azt tette az eredeti játékban. Minden egyéb szabályzatot illetően, ami felmerülhet és nincs leírva az előző pontban, óvást kell nyitni. Csak az admin csapat dönthet úgy, hogy a meccset 0:0-ról kell elölről elkezdeni.

1.4.3. A szünet funkció használata

Ha egy játékos szünetelteti a játékot, akkor azonnal meg kell indokolni az okát, valamint, hogy körülbelül meddig fog az tartani. A játék csak akkor indulhat újra a szünetet kérő játékos által, ha az ellenfél is készen áll. A szünetnek nem szabad 10 percnél tovább tartania. Ennek a szabálynak a megszegése sportszerűtlen viselkedésként lesz kezelve és akár újra játszást is eredményezhet.

1.4.4. Szabálytalan cselekedetek

Minden olyan cselekedet, ami igazságtalan előnyhöz juttat az szabálytalan. Ebbe beleértve a bugokat, bármiféle játékhibát. Egy versenyen bugok vagy hibák használta esetén a csapat figyelmeztetésben részesül. Második alkalommal a csapat kizárásra kerül.

1.4.4.1. Spawnkilling/Spawnpeaking

Valaki azonnali megölése a spawnolás után, esélyt sem adva, hogy reagáljanak vagy arrébb mozogjanak, spawnkillként lesz kezelve és glitch/bug használataként lesz büntetve. Erre a pályák felépítéséből adódóan minimális az esély és lehetőség, a védők nem látnak rá közvetlenül a támadók spawn pontjára!
Valaki megölése, aki lespawnolt, elmozgott a spawn pozíciórólvagy ráfutottak az spawnpeakingként lesz kezelve és nem lesz büntetve. Ennek oka, hogy a támadóknak legalább 3-4 mp-ük van fedezékbe vonulni, vagy bármilyen más módon reagálni a kifutó védekezőre.
Erre fel kell és fel is lehet készülni, az egy helyben álló játékos büntetés nélkül lelőhető, AFK-olással nem lehet megnyerni a meccset!

1.5. Közvetítés

Az ESL meccsek közvetítése csak az adminok beleegyezésével lehetséges. Az engedélyhez Support ticketet kell írnia kupa kezdete előtt legalább 2 nappal!

1.5.1. Observerek

Csak akkor lehetséges observer, ha mindkét csapat beleegyezik. Kivételek erre az ESL adminok és olyan emberek, akik az adminok által lettek engedélyezve (streamerek, kommentátorok). Semmilyen körülmények között nem lehet másokkal játszani, mint akiket az adminok engedélyeztek. A csapatok csak olyan observert engedjenek fel, akiben megbíznak. Nem lehetséges a meccs után ezzel kapcsolatban óvást (protest) nyitni.

1.5.2. Saját streamelés

Saját streamelés mindig engedélyezett, amikor nincs hivatalos ESL közvetítés.
Ha van közvetítés, akkor a saját streamek nem engedélyezettek admin beleegyezése nélkül. Saját streamelése egy meccsnek, amiről hivatalos közvetítés is van, admin beleegyezése nélkül, akár a csapat kizárásával is sújtható vagy bannolása a streamelő játékosnak a versenyről. Az ESL késleltetés (delay) használatát javasolja a saját streamekhez.

1.6. Csalás

1.6.1. Jegyzőkönyv (timetable) csalásgyanúról

Ha az ellenfeledet csalással akarod megvádolni jegyzőkönyvet kell írnod és elküldened a meccs vége után legfeljebb 72 órán belül.
A jegyzőkönyv full HD minőségű videók által kell elkészíteni. A jegyzőkönyvet a meccshez nyitott óvással (protest) kell benyújtani, tehát javasoljuk a jegyzőkönyv elkészítését a protest nyitása előtt.
Mindazonáltal, a jegyzőkönyv később is benyújtható (a 72 órás határidőn belül), ha nem az óvással (protest) egy időben küldted el. A jegyzőkönyv csalásgyanúról nem a verseny ideje alatt kerül elbírálásra. Minden jegyzőkönyv, ami nem a megfelelő formában érkezik el lesz utasítva.

1.6.1.1. Jegyzőkönyv struktúrája

A jegyzőkönyv az alábbi információkat kell tartalmaznia:
- A neve és felhasználó linkje, játékon belüli neve.
- Leírása vagy a lehetséges csalás linkje.
- A pontos időpontok megnevezése a demóból, amik gyanúsak.
- Az időpontok mellé indoklás, hogy miért gyanús. (Pl.: miért nem lehet véletlen, szerencse, hallás vagy skill).
- Fontos, hogy angolul kell megírni a jegyzőkönyvet!

1.6.1.1.1. Példa

I have the suspicion that the player1 cheated against player2 because he was afraid to lose the match.
Player link: link to the player’s profile.
In game nick: Mister Spock1337
Cheat: aimbot, flashhack and wallhack
ESP Demo link: link to download the demo from the matchsheet
Demo name:

12:21 – I creep to the ramp and the player1 stays at the ramp too because he “sees” that I’m coming.
14:34 – I’m throwing a flash grenade to the entry of the hall and the player1 stands there, therefore he has to be blinded but he see everything and kills me immediately when I come out of the door.
15:01 – I creep in the anteroom of the radio room to the chippy, and the crosshair of the player 1 remains on my head
18:00 – The player1 stands on the ct base and looks up to the hall, I creep from the ramp to the ladder. All at once his crosshair moves to my head and then he shoots. He couldn’t hear me!
20:21 – I’m running in the hall and the crosshair of the player1 is locked at my head. Although I jump his crosshair is still on my head.
27:12 – The player1 sits on the hall and he is aiming at the entry of the hall. I’m coming out of the chippy (I creep out) and the crosshair of the player1 immediately is locked at my head. Unbelievable reaction!
30:12 - I throw another flash in front of the player1, but he is aiming unchecked at me.

2. Játék beállítások

Minden meccset 5 játékossal kell lejátszani egy BO1-ben, az alábbi beállításokkal:

2.1. Beállítások

Playlist Type: Normal Mode
Server Type: Dedicated Server
Voice Chat: Team Only
Time of the Day: Day
HUD Settings: Pro League

2.2. Meccs beállítások

Number of Bans: 4
Ban Timer: 20
Number of rounds: 12
Attacker/Defender role swap: 6
Overtime: 3 Rounds
Overtime Score Difference: 2
Overtime role change: 1
Objective rotation parameter: 2
Objective Type Rotation: Rounds Played
Attacker unique spawn: On
Pick Phase Timer: 15
6TH Pick Phase: On
6TH Pick Phase Timer: 15
Damage handicap: 100
Friendly fire damage: 100
Injured: 20
Sprint: On
Lean: On
Death replay: Off

2.3. Játékmód: TDM BOMB

Plant duration: 7
Defuse duration: 7
Fuse time: 45
Defuse Carrier Selection: On
Preparation Phase Duration: 45
Action Phase Duration: 180

2.4. Operátor

Operátorok tekintetében az aktuálisan érvényben lévő, hivatalos Pro League szabályok érvényesek.

2.5. Pályák

Bank
Border
Club House
Coastline
Consulate
Kafe Dostoyevsky
Villa

3. ESL Anti-Cheat

Az ESL Wire Anti-Cheat használata kötelező minden játékos számára a meccsek teljes időtartama alatt, kivétel nélkül.
Ha egy játékos nem tudja használni az ESL Wire Anti-Cheatet, akkor nem vehet részt a meccsen.

Hiányzó vagy befejezettlen ESL Wire Anti-Cheat fileok esetén az adott játékos/csapat kizárásra kerül a kupáról. A szabály alól kivételt jelentenek azon esetek, ahol a játékos bizonyítani tudja (screenshottal és timestamppel), hogy az Anti-Cheat önhibáján kívül állt le/nem indult el.

Abban az esetben, ha az ESL hibájából nem használható az Anti-Cheat, az adott mérkőzést el kell halasztani.

3.1. ESL Wire Anti-cheat/ rossz kliens beállítások

Hiányzó Wire logout: figyelmeztetés
Hiányzó Wire Anti-Cheat file: alapértelmezett győzelem az ellenfélnek (kupák, ligák).
Ladder esetén: meccs törlés.
Rossz kliens beállítások: figyelmezetetések
Két figyelmeztetés elérése különböző meccsek során egy kupán belül, kizárást von maga után.
Két figyelmeztetés elérése különböző meccsek során egy ladderben vagy egy ligán meccs törlést eredményez.

4. Monitor System Status (MOSS)

A MOSS használata már nem kötelező.

5. Büntetőpontok

Általánosságban egy játékos és a csapat maximum 6 büntetőpontot kaphat meccsenként, kivéve ha az adott vétség nagyobb büntetéssel jár. A csapat csak egyszer kap büntetőpontot szabályszegésenként, függetlenül attól, hogy hány játékos követte el. Ha egy csapatot, vagy egy játékost több szabályszegésért is megbüntetik, akkor a büntetőpontok összeadódnak.

5.1. Zárolások

Azok a játékosok, akik zárolást kapnak egy kupa alatt befejezhetik azt.
Kivételek:
Csalás
Fake/multi account
Nem kívánt tartalmak és/vagy viselkedés
Ringelés

5.2. Zárolás és büntetőpontok kijátszása

A zárolások és büntetőpontok kijátszása új csapat/felhasználó kreálásával szigorúan tiltott. Meglévő büntető pontok/zárolások át lesznek rakva. További szankciók jogát a csapattal és játékosokkal szemben ismétlődés esetén fenntartjuk.

5.3. Kupák

Nincs büntetőpont kupák esetén, csak speciális esetekben. Nem lehetséges a meccs törlése. Kupák során diszkvalifikáljuk a csapatot.

5.4. Büntetőpont katalógus

5.4.1. Büntető pontok

Szabálysértés Büntetőpontok száma
Általános

Nem megjelenés¹

Csapat: 3; Játékos: 2

Meccs elhagyása

Csapat / Játékos: 2

Kötelető kihívás elutasítása

Csapat / Játékos: 1 (Top10 esetén: 2)

Alkalmatlan játékos használata

Inaktív zárolás

Csapat / Játékos: 3

Zárolt játékos

Csapat / Játékos: 6

Nem regisztrált játékos

Csapat / Játékos: 3

Ringer/Faker

Csapat / Játékos: 6

Rossz Gameaccont használata

Csapat / Játékos: 3

Nem regisztrált gameaccount használata

Csapat / Játékos: 3

Sportszerűtlen viselkedés

Több / Hamis account

Figyelmeztetés / 1-4 Büntetőpont

Megtévesztés

Csapat / Játékos: 1 - 4

Hamis eredmény leadása

Csapat / Játékos: 4

Hamis meccs média

Csapat / Játékos: 6

Hamis meccs

Csapat / Játékos: 6

Csalás

Csapat: 6 / Játékos: 12

5.4.2. Játék specifikus büntetőpontok

Szabálysértés Büntetőpontok száma
Meccs média

Hiányzó meccs média (Screenshot)

Csapat / Játékos: 1

Hiányzó meccs média csalás gyanúval

Csapat / Játékos: 6 és mérkőzés törlés

Sportszerűtlen viselkedés

Bug kihasználás

Csapat / Játékos: 2 (használatonként)

Öngyilkosság

Csapat / Játékos: 2 mérkőzésenként

Ország / Nemzetiség meghamisítása

Csapat / Játékos: 2

Egyéb

Csapat / Játékos: 1 - 4

¹Kupa- és liga-meccseken az ellenfél alapértelmezett győzelmet kap a mérkőzés törlése és bünetőpontok kiosztása helyett.

Copyright