A jó lövészek másik ismertetője a remek taktikai érzék. A Rainbow Six: Siege különleges alakulatai között tényleg csak a legjobbaknak van helye. Ismét Itt a lehetőség Magyarország játékosai előtt, hogy hazánk első számú bajnokságában bebizonyítsák tehetségüket. Operátorok készen álltok a bevetésre? Akció indul, a jutalom pedig biztosan nem marad el!

Osztályozó kupák

Első szezon

 Partnerek

v4A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Magyarország első, hivatalos, ligarendszerű e-sport versenysorozata, ahol hét játékban versenyeznek hazánk legjobb e-sportolói a 15 millió Ft-os összdíjazásért. A K&H MNEB kiírója a Magyar E-sport Szövetség, partnerei az Esportmilla és az Esport1, nemzetközi partnere az ESL, névadó szponzora a K&H Bank, távközlési partnere a Telekom, támogatói pedig a OneBlade, a Magyar Honvédség, az MTK, a PlayIT, a Konzolvilág, a Nitro Concepts és a Noblechairs.

HUNESZA Magyar E-sport Szövetség a hazai e-sport közösség alakítóinak szövetsége. Összefogás a magyar e-sportért, célja a hazai e-sport fejlesztése, az e-sport élet szervezése. 2017-től kezdődően önálló jogi személyiségként megkezdte működését és taglétszámának bővítését.