Prize

Kvalifikációnként az első négy helyezett továbbjut egy nyolc csapatból álló kupába, ahol már az offline döntőbe jutás a cél! Az offline döntő nyereményeit lejjeb találjátok:

Helyezés Nyeremény
medal_gold_3.png 1. 50 ezer forint + tárgynyeremény + serleg
medal_silver_3.png 2. 25 ezer forint + tárgynyeremény
medal_bronze_3.png 3 10 ezer forint + tárgynyeremény

Coverage

tskc4by.jpg
Íme az első kvalifikáció hivatalos kupaoldala. A nevezéshez kövesd a jobb felső sarokban lévő útmutatót. Fontos: A kupa előtti 30 percben a CheckIn fázis alatt meg kell erősítened a nevezésed! Bővebb információért az eseményről kattints a képre, vagy látogasd meg az Esport Fest web oldalát.

Watch live video from PierceTheHeaven on www.twitch.tv

Chat

Segítségre van szükséged? Írj nekünk a Facebook csoportunkba vagy nyiss egy support jegyet, esetleg csatlakozz a Discord csatornánkra és tedd fel ott a kérdésed!

Help

Először használod az oldalt? Itt vannak a legfontosabb lépések:

  • Kövesd az utasításokat a jobb felső sarokban
  • Ha elérkezik az idő, csekkolj be. Ha ezt lekésted, még mindig tudsz regisztrálni
  • Várd meg míg a meccsed felugrik a jobb alsó sarokban
  • Próbáld meg elérni az ellenfeled és játszd le a meccset
  • Várd meg a következő meccsed

Még mindig segítségre van szükséged? Használd a Chat-es lehetőségeket ellenfeleddel vagy adminokkal való kommunikációhoz!

Powered by

SpecEffectA Special Effects Media segít eligazodni az online video világában tartalom tulajdonosok, és tartalom előállítók számára, együttműködve a hirdetői oldallal és live streaming szolgáltatásokat biztosít eseményekhez.

OtherworldAz Otherworld.hu Élménymagazin egyedi és szókimondó tartalmával jelenleg Magyarország legnépszerűbb videojáték csatornája. 2013 októberében több, mint 1000 fővel ünnepelték a League of Legends világbajnokságot a Lurdy moziban, most pedig az Esport Festtel tervezek valami kiemelkedőt alkotni.

Esportmilla A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, melyben hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Légy Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!