It is quite simple! Just link your Discord account with your ESL account once and then you can show everyone when you are competing in one of our tournaments. Link your account now!

Quick Rules

  • Játékmód: Best of Two (Két mérkőzés/forduló, döntetlen van!)
  • Minden mérkőzést kötelező a tournament kóddal játszani. Ha kimásoltad a TC-t nincs más dolgod, csak Egyéni Játék-oknál a Verenykódhoz beilleszteni.
  • Ez minden mérkőzéshez automatikusan készül, amit az oldalon jobb alul a nyitott meccseknél, a mérkőzés részleteire kattintva érsz el.

Coverage

Zdj2rN8.jpg?1

Chat

Segítségre van szükséged? Írj nekünk a Facebook csoportunkba vagy nyiss egy support jegyet, esetleg csatlakozz a Discord csatornánkra és tedd fel ott a kérdésed!

Help

Először használod az oldalt? Itt vannak a legfontosabb lépések:

  • Kövesd az utasításokat a jobb felső sarokban
  • Ha elérkezik az idő, csekkolj be. Ha ezt lekésted, még mindig tudsz regisztrálni
  • Várd meg míg a meccsed felugrik a jobb alsó sarokban
  • Próbáld meg elérni az ellenfeled és játszd le a meccset
  • Várd meg a következő meccsed

Még mindig segítségre van szükséged? Használd a Chat-es lehetőségeket ellenfeleddel vagy adminokkal való kommunikációhoz!

Powered by

Esportmilla A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, melyben hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Légy Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!

SpecEffectA Special Effects Media segít eligazodni az online video világában tartalom tulajdonosok, és tartalom előállítók számára, együttműködve a hirdetői oldallal és live streaming szolgáltatásokat biztosít eseményekhez.

speceffecteventA Special Effects Events rendezvények szervezésével összeköti az elektronikus sportok és az online video világának szereplőit az élő közönséggel, rajongókkal. Az Esport Fest valamint a legnagyobb videós találkozó, az Online Video Stars (OVS) szervezője.