Билети за събитието

Билети можете да намерите в мрежата на epay:

W3Schools

Какво е League of Legends Champions Bulgaria?

League of Legends Champions Bulgaria е български ESL LoL турнир с квалификации, редовен сезон и финали на живо, организиран съвместно с Telus International, OMEN by HP, Logitech, и Кино Арена. Квалификациите се проведоха на 4 и 5 март, а финалите - предстои да се проведат на 9 април.

telus.png

Награден фонд

Шампионатът е с награден фонд от 3000 лева за финалите, които ще се проведат на 9 април в Кино Арена Запад и е разпределен по следния начин:

Място Награда
medal_gold_3.png 1. 1500 лв.
+ WildCard за ESL Southeast Europe Championship Season 5
medal_silver_3.png 2. 700 лв.
medal_bronze_3.png 3.-4. 400 лв.

* Квалификациите са с допълнителен награден фонд от Riot Points. За повече информация посетете турнирната страница.

Отборите финалисти

   
 Gplay Yordle Elite Force
   
 INNERFiRE   Strictly Taken

Схема на шампионата

telus.png

TELUS International Europe

TELUS International Europe е бързо разрастваща се компания в сферата на изнесените бизнес и ИТ услуги. Ние сме различни и ценим разнообразието в нашите редици. Колегите ни обслужват клиентите ни на повече от 35 различни езика. Ние предлагаме една готина и забавна работна среда и не се интересуваме от изискани костюми и вратовръзки. Наша основна цел е да дадем възможност на всеки наш служител да развие своите лични умения и да се реализира в рамките на компанията.

OMEN by HP

HP Inc. създава технологии, които подобряват живота на всички, навсякъде. Чрез нашето портфолио от принтери, компютри, мобилни устройства, решения и услуги, ние проектираме изумителни преживявания. Повече информация за HP Inc. е налична на адрес: http://www.hp.com.

Кино Арена

Кино Арена е водещ киноекзибитор и първият в България, който въвежда дигиталния формат, излъчване на живо от сателит и 3D дигиталната технология в страната. Киноверигата осигурява технологии от най-висок клас, с модерен дизайн на залите, за да удовлетвори и най-претенциозните зрители, като им предлага максимален комфорт и вълнуващо кино изживяване.

Logitech

Logitech.png