Rules

LoL 5on5 MNEB Group Stage Hungary

Last change: 01.02.2020 07:31

These are the rules for the LoL 5on5 MNEB Group Stage Hungary. We make every effort to ensure the rules are complete and up to date but this may not always be the case. You should also check the Info Page and News for additions, exceptions and modifications that may apply. The rules are a guideline and the decisions by admins may differ from them depending on the circumstances. If you have any questions about the rules, please write a support ticket.

1. Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság

Az alább linkelt szabályzat érvényes a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság League of Legends játéka alatt! A szabályok megszegése akár kizárással is büntethető! Az adminisztrátorok fenntartják a jogot a szabályzat bizonyos részeinek módosítására amennyiben a sportszerűség és a fair play szelleme sérülne.

1.1. Hivatalos szabályzat

A hivatalos szabályzatot tanácsoljuk, hogy figyelmesen olvasd el. A szabályzat nem ismerete nem mentesít az alól, a nevezéskor elfogadod, hogy elolvastad és megértetted a linkelt szabályzatot.

1.2. Játékos támogatás / Admin segítség

A kupák alatt a leggyorsabb segítségnyújtásért csatlakozz a Discord csatornánkra, ahol az adminok olyan gyorsan segítenek, ahogy csak lehet!