It is quite simple! Just link your Discord account with your ESL account once and then you can show everyone when you are competing in one of our tournaments. Link your account now!

Information

Quick Rules

Csoportkör lebonyolítása:

A csoportkör double round-robin formátumban zajlik majd, azaz mindenki kétszer játszik az összes csapattal. Az összes mérkőzés BO1 lesz.

A csoport mérkőzések végeztével a kvalifikált 8 csapat közül az utolsó kettő csapat kiesik, továbbá az első csapat automatikusan tovább jut a döntőbe. A második helyezettől a hatodik helyezettel bezárólag pedig, a csapatok egy speciális ágrajzba kerülnek, ahol egy "King of the Hill" nevezetű rendszerben mérhetik össze egymás ellen a tudásukat.

Powered by

v4A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Magyarország első, hivatalos, ligarendszerű e-sport versenysorozata, ahol több játékban versenyeznek hazánk legjobb e-sportolói a 15 millió Ft-os nyereményalapért. Az MNEB főszervezője a Magyar E-sport Szövetség, partnerei az Esportmilla, az Esport1, a GameStar, a PlayIT és a Red Bull, távközlési támogatója a Magyar Telekom, nemzetközi partnere az ESL.

HUNESZA Magyar E-sport Szövetség a hazai e-sport közösség alakítóinak szövetsége. Összefogás a magyar e-sportért, célja a hazai e-sport fejlesztése, az e-sport élet szervezése. 2017-től kezdődően önálló jogi személyiségként megkezdte működését és taglétszámának bővítését.