Information

Quick Rules

Csoportkör lebonyolítása:

A csoportkör double round-robin formátumban zajlik majd, azaz mindenki kétszer játszik az összes csapattal. Az összes mérkőzés BO1 lesz.

A csoport mérkőzések végeztével a kvalifikált 8 csapat közül az utolsó kettő csapat kiesik, továbbá az első csapat automatikusan tovább jut a döntőbe. A második helyezettől a hatodik helyezettel bezárólag pedig, a csapatok egy speciális ágrajzba kerülnek, ahol egy "King of the Hill" nevezetű rendszerben mérhetik össze egymás ellen a tudásukat.

Powered by

v4A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Magyarország első, hivatalos, ligarendszerű e-sport versenysorozata, ahol több játékban versenyeznek hazánk legjobb e-sportolói a 15 millió Ft-os nyereményalapért. Az MNEB főszervezője a Magyar E-sport Szövetség, partnerei az Esportmilla, az Esport1, a GameStar, a PlayIT és a Red Bull, távközlési támogatója a Magyar Telekom, nemzetközi partnere az ESL.

HUNESZA Magyar E-sport Szövetség a hazai e-sport közösség alakítóinak szövetsége. Összefogás a magyar e-sportért, célja a hazai e-sport fejlesztése, az e-sport élet szervezése. 2017-től kezdődően önálló jogi személyiségként megkezdte működését és taglétszámának bővítését.