Az Idézők Szurdoka újra megtelik élettel, ahogy Magyarország legjobb játékosai és csapatai összecsapnak egymással! Nevezzetek az MNEB 2. szezonjának League of Legends ligájára, a legjobbak pedig hétről-hétre megküzdenek majd egymással a dicsőségért és a komoly díjazásért!

Alapszakasz

Korábbi selejtezők

 Partnerek

v4A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Magyarország első, hivatalos, ligarendszerű e-sport versenysorozata, ahol hét játékban versenyeznek hazánk legjobb e-sportolói a 15 millió Ft-os összdíjazásért. A K&H MNEB kiírója a Magyar E-sport Szövetség, partnerei az Esportmilla és az Esport1, nemzetközi partnere az ESL, névadó szponzora a K&H Bank, távközlési partnere a Telekom, támogatói pedig a OneBlade, a Magyar Honvédség, az MTK, a PlayIT, a Konzolvilág, a Nitro Concepts és a Noblechairs.

HUNESZA Magyar E-sport Szövetség a hazai e-sport közösség alakítóinak szövetsége. Összefogás a magyar e-sportért, célja a hazai e-sport fejlesztése, az e-sport élet szervezése. 2017-től kezdődően önálló jogi személyiségként megkezdte működését és taglétszámának bővítését.