V4 Selejtezők

Hírek

Csapat nemzetiségére és összetételére vonatkozó szabályok!

Szeretnénk tisztázni két nagyon fontos szabályzatot a V4 Future Sports Festival selejtezőivel kapcsolatosan, kérünk mindenkit figyelmesen olvassa el a cikket!


Nevezz a V4 Future Sports Festival selejtezőire!

A mai naptól kezdődően él a nevezés a Március 23-25 között megrendezésre kerülő V4 Future Sports Festival online selejtezőire! A tét hatalmas, hiszen az online selejtezők után a V4-es országok legjobb játékosai/csapatai 1 millió eurós összdíjazásért versenyezhetnek!


Segítségnyújtás

Segítség kell? Írj support ticketet a kupa oldalán, vagy itt az alsó gombra kattintva!

Írj support ticketet


Meccsel kapcsolatos problémák esetén meccs óvást (protestet) kell nyitni.

Lezajlott selejtezők

Partnerek

v4V4 Future Sports Festival címmel március 23-25. között Budapesten rendezik meg Magyarország első, világszínvonalú nemzetközi tornáját az e-sport területén, amelyre a V4 országok (Magyarország, Lengyelország, Csehország és Szlovákia) játékosai nevezhetnek. A „Jövő sportja - a sport jövője” szlogennel induló nemzetközi sportesemény a visegrádi országok kiemelkedő e-sport rendezvénye kíván lenni. A tornát az Egymillióan a magyar esportért Egyesület rendezi meg a Digitális Jólét Program támogatásával.
EsportmillaAz Egymillióan a magyar esportért Egyesület a hazai e-sport szereplők alulról szerveződő mozgalmaként indult 2013-ban. Az online és közösségi média platformokon munkálkodó csapat 2016-ban civil szervezetté alakult. Céljaik között szerepel a társadalmi felelősségvállalás is, ami a videojátékokkal szembeni társadalmi előítéletek megváltoztatását, valamint a testmozgás, a sportolás fontosságának szükségességét hangsúlyozza.