Ha nem játszottál még ESL-en, akkor mindenképp olvasd el ezt a leírást, hogy zökkenőmentes legyen a kupákon való részvételed!

Ha van egyéb kérdésed, problémád vagy visszajelzésed, akkor nyiss egy Support jegyet vagy csatlakozz a Discord csatornánkra és tedd fel ott a kérdésed.


Következő kupák

Szeptemberi eredmények!

Lezárult a szeptemberi kupa sorozatunk, minden csapatnak és játékosnak köszönjük a részvételt, a türelmet és a sportszerű hozzáállást! Az összesített pontlista alapján az eredményeket lentebb találjátok, gratulálunk a nyerteseknek!


Októberi szériák!

Folytatódnak a heti rendszerességű Rainbow Six: Siege kupák októberben is! Nevezzetek bátran, nincs létszámkorlát ;)


ESL Play önkéntes pozíciók betöltésre várnak!

Elérkezettnek látjuk az időt, hogy ismételten meghirdessük az ESL admin pozícióra való jelentkezés lehetőségét. Ha eddig csak kívülről figyelted kupáinkat és úgy érzed megvan benne a motiváció a szervezésre, ne habozz!


Jelenlegi állás


Pontozás


Helyezés Pontok
medal_gold_3.png 1. 50
medal_silver_3.png 2. 35
medal_bronze_3.png 3. 20
medal_bronze_3.png 4. 10
medal_grey.png 5.-8. 5
medal_grey.png 9.-16. 3
medal_grey.png 17.-64. 1
 
Jelenlegi teljes lista Összesített pontok

Lejátszott kupák

EsportmillaA platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, ahol a hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Legyél Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!