15 millió Forint összdíjazással indul a K&H Magyar Nemzeti Esport Bajnokság 2. szezonja!
Új év, új lehetőségek! Ismételten útnak indul Magyarország egyetlen rendszeres ligarendszerű versenysorozata, ahol nem kevesebb, mint 15 millió Forint összdíjazás várja a versenyezni vágyókat! Nagy örömünkre szolgál, hogy a legrangosabb versenyjátékok adminisztrációjában ismét közreműködhetünk, lássuk a részleteket!


Egy verseny hosszú távú célokkal!

A K&H Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság kiírója a HUNESZ, a Magyar Esport Szövetség, melynek célja, hogy a tradicionális sportokat követve rendszeres versenylehetőséget biztosítson a kompetitív játékok szerelmeseinek, kötött szabályrendszeren keresztül professzionális versenylehetőséget teremtsen és segítse, motiválja a csapatokat a jogi személyiséggé való alakulásban.

Hivatalos játékok!

A verseny 2019/2020-as évada összesen 7 játékkal indul útjára. Ezek pontosan a CS:GO, LoL, Rainbow Six Siege , PUBG , Hearthstone, FIFA20, Gran Turismo. Ezek közül az első 3 említett játékra fókuszálunk, melyek osztályozó kupáira már nyílt a nevezés!

CSGO

LoL

R6S


Nincs más hátra, irány nevezni!

A 2019/2020-as szezon osztályozó kupákkal indul, ahonnan 16 csapat juthat tovább az osztályozó kupa döntőjébe, hogy végül kiderüljön kik az igazán ráteremettek az alapszakaszban való versenyzésre. Az alábbi videó kiválóan szemlélteti a CSGO, és a R6S versenyek lebonyolítását!Közösségi csatornák

A legfrissebb információkért kövessetek a MNEB hivatalos Facebook és Instagram oldalát, illetve saját hivatalos magyar ESL FB oldalunkat! Sok sikert, jó felkészülést kívánunk, további információkkal hamarosan jelentkezünk!

Gabu, Saturday, 01/02/20 07:54
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed