SEC CS:GO Season 10
Jelenleg is folynak mérkőzések az ESL SEC CS:GO keretein belül, a két hazai CS:GO kvalifikáció után, három csapat a regionális döntőben is megmérettette magát.

A verseny menete


A magyar CS:GO csapatok két nemzeti kvalifikáció során döntötték el, kik lesznek a továbbjutók. Az első szeptember 10-én, 18 csapattal, 2 továbbjutóval, a második szeptember 14-én, 13 csapattal, 1 továbbjutóval került megrendezésre.

A kvalifikációk


Az első kvalifikációban a Salamander Gaming és a KAMIONTOPMODELL 3-3 győztes mérkőzés után jutott el a nagydöntőig, ahol Salamander Gaming győzedelmeskedett, így ezen két csapat már bejutott a regionális döntőbe.

A második selejtezőben a Budapest Five és a positive vibes döntőzött, itt a Budapest Five győzött, így harmadik csapatként továbbjutva.

A regionális döntő


A SEC CS:GO Season 10 Regional Finals(regionális döntő) szeptember 17-én indult.

A KAMIONTOPMODELL már a 16.körben vereséget szenvedett a bolgár The Atlas Lions-tól, ezzel ki is esett.

A Budapest Five kicsivel tovább jutott, a 16.körben 2:0-ra legyőzte a bolgár Bpro Alternate-t, majd a negyeddöntőben szintén ennyire kapott ki a román Agility csapattól.

A Salamander Gaming egy 2:1-es, majd két 2:0-ás győzelem után jutott be a nagydöntőbe, ezzel a TOP3 csapat közé is, így továbbjutva a rájátszásba.

A SEC további versenyei


A SEC Season 10 egyébként szeptember 4. és november 10. között zajlik, továbbá, Brawl Stars és League of Legends versenyek is vannak, ahol szintén próbára tehetik magukat Délkelet-Európa játékosai.

Gratulálunk az elért eredményekhez! 💪😎
Ricsard, Thursday, 19/09/19 11:23
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed