Újra itt a V4 Future Sports Festival, idén is nagy durranás lesz!
Visszatér a V4 Future Sports Fesztivál a gyönyörű Budapest városába egy újabb, világszínvonalú e-sport tornával 2019. szeptember 21-22. között! Küzdj meg a győzelemért a világ legjobb CS:GO csapataival, mutasd meg a benned rejlő képességeket a régió legnagyobb Fortnite és Tekken7 tornáján, vagy próbáld ki magad a számos, helyszíni sportszimulátor verseny egyikén!

Nevezz a CS:GO Nyílt selejtezőkre!

Ahogyan azt láthatjátok a selejtezők oldalán a nevezés már nyitva van a CS:GO selejtezőkre!

Kettő csak magyaroknak szóló nyílt kvalifikáció lesz, ahonnan 3-3 csapat juthat tovább a magyar Nemzeti döntőbe, ahol csatlakoznak a 2 meghívott magyar csapathoz. Aki az első selejtezőn nem jutott be, az újra próbálkozhat a második selejtezőn.

A nemzeti döntőből csak a legjobb csapat juthat tovább, hiszen ez a továbbjutás már egyenesen az élő döntőbe vezet.

De itt még nincs minden veszve, ha nem sikerült kvalifikálnod magad! Ugyanis lesz egy EU nyílt selejtező is. Így még egy esély van arra, hogy kijusson a csapatod és akár két magyar csapat is képviseljen minket!

Az élő döntőn összesen 8 csapat fog megküzdeni a CS:GO-ban kiosztott 300 000 eurós összdíjazásért. 4 meghívott Tier1 csapat, illetve a 4 csapat, akik a lengyel, cseh és szlovák összevont selejtezőiből, a magyar kvalifikációkból kerülnek ki, valamint az EU selejtezőn jutottak tovább.

Kupa
Dátum
Ágrajz
Nevezés
CS:GO Nyílt selejtező #1
2019.08.17-18. 14:00
CS:GO Nyílt selejtező #2
2019.08.24-25. 14:00
CS:GO Nemzeti döntő
2019.08.31-01. 13:00
EU Nyílt selejtező
2019.09.7-8. 14:00

Nyereményalap

Az alábbi képen látható, aki már az élő döntőre kijut biztosan nem megy haza üres kézzel, sőt rögtön 10 000 euró üti a markát! Így igazán megéri időt és energiát fordítani a gyakorlásra és a csapatozásra. Nevezzetek és képviseljétek ti Magyarországot!Ahogyan az említve lett a cikk elején, összesen 350 000 euró kerül kiosztásra, viszont a fenti képen csak a CS:GO nyereményalapja látható, a maradék 50 000 euró a többi játékban nyerhető meg.

Annak érdekében, hogy ne maradj le semmilyen fontos információról a versennyel kapcsolatban, azt tanácsoljuk, hogy kövesd az összes fontos social média csatornát, mint például a hivatalos facebook oldalát vagy weboldalát a V4 Future Sports Festivalnak.

Ha szeretnél kapcsolatba lépni az ESL Adminokkal bármilyen általános kupával kapcsolatos kérdésben, akkor nyiss support ticketet valamelyik selejtező kupa oldalán! Vagy keresd őket az ESL CS:GO Discord szerverén a hungary-support szobában.

Sok szerencsét, mutassuk meg milyen jók a magyar csapatok! 💪😎
wAs, Wednesday, 14/08/19 03:39
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed