Pénzdíjazásos kupasorozat indul a Délkelet-európai régióban, hajrá magyarok!
Igen, jól olvastad! A Go4 névre hallgató, legrégebben futó pénzdíjazásos online kupasorozat a Délkelet-európai régióban is elérhető mostantól, így ez egy újabb versenyzési lehetőség magyar csapatoknak is!


Miért érdemes részt venni?

Gyakorlat teszi a mestert, nem igaz? Ha olyan helyet keresel, ahol versenyezhetsz a régióban lévo csapatokkal, akkor itt a lehetoség! Minden Szombaton! Ráadásul, attól függoen, hogy mennyire jó vagy, összesen 500 € ütheti a markod, amelyet minden hónapban kiosztunk.

Heti versenyek, havi döntővel!

Hasonlóképpen, mint az európai versenyeken is, a régióban mindenki számára nyitott kupákat fogunk szervezni, ahol 50 € / kupa nyereményt és Go4pontokat tudtok bezsebelni! A 3.verseny után a legjobb 8 csapat a havi döntőbe kerül, ahol összesen 350 € kerül elosztásra. Lássuk a februári kupákat:

GO4CS:GO SEE - Közelgo versenyek
Kupa típusa Idopont Jelentkezz most! Nyeremény
Heti kvalifikáció #1 02.09 -14:00 CET Itt tudtok jelentkezni! 50 € + Go4 pontok
Heti kvalifikáció #2 02.16 - 14:00 CET Itt tudtok jelentkezni! 50 € + Go4 pontok
Heti kvalifikáció #3 02.23 - 14:00 CET Itt tudtok jelentkezni! 50 € + Go4 pontok
Havi döntő 02.28 -17:00 CET - 350 € teljes nyereményalap


Ezekben a szériákban szeretnénk támogatni a hétköznapi és a kompetitív játékos közösségeket egyaránt. Ahhoz, hogy ezt megtudjuk valósítani, az ESL wire Anti-Cheat használata minden résztvevőnek kötelező az összes mérkőzésen, hogy sportszerű játék körülményeket tudjunk biztosítani mindenki számára. Az ESL wire telepítéssel kapcsolatban itt amíg az előfordulható hibákkal kapcsolatban itt olvashattok részletesebben. Ha bármi féle további kérdésetek van akkor a kérdés mértékétől függően nyissatok egy Support (Segítség) ticketet vagy keresetek meg minket a discord szerverünkön.


Tekintsd meg a Go4CSGO SEE oldalát!Ne felejtsd el követni a közösségi média felületeinket, hogy mindig napra kész legyél a kupa sorozatainkkal kapcsolatban! Szeretnénk jó szórakozást és sok szerencsét kívánni minden magyar játékosnak!
Gabu, Saturday, 02/02/19 08:37
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed