Indul a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság!
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy hat hivatalos játékkal, közel 15 millió Forint összdíjazzásal a Magyar E-sport Szövetséggel szoros szakmai együttműködésben útjára indítjuk, a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság selejtezőit!


Egy verseny hosszú távú célokkal!

A Magyar Nemzeti E-sport Bajnoksággal alapjaiban szeretnénk megreformálni a magyar esportot, így arra gondoltunk, hogy ezúttal egy több szezonon átívelő, rendszeres versenysorozatot indítunk ahol az első szezonban összesen hat különböző játékban versenyezhettek. Az újonnan induló liga három fő célja:

  • Rendszeres versenyzési lehetőség biztosítása magyar csapatoknak pénzdíjazásért
  • Magyar csapatok ösztönzése az együttmaradásra kötött szabályrendszeren keresztül
  • Útmutatás a hazai szervezeteknek a HUNESZ által létrehozott etikai kódex alapján

Hivatalos játékok!

A verseny első hivatalos szezonjának selejtezői összesen hat játékkal indulnak el. Ezek pontosan a Counter-Strike: Global Offensive, League of Legends, Hearthstone: Heroes of Warcraft , PLAYERUNKNOWN'S BATTLEGROUNDS, Tom Clancy's Rainbow Six Siege, illetve a 6. játék kilétét még kérdőjel övezi, így az később kerül bejelentésre. A legfontosabb információkat az alábbi linkeken találjátok:


MNEB információs portál


Már a selejtezőkön is pénzdíjazás!

Az első szezon kiírása nyílt selejtezőkkel (számszerint négy per játék) indul ahol a csapatok közel 15 milló Forint összdíjazásért versenyezhetnek, ezen felül az egyértelmű cél az I. hivatalos szezonba való bejutás, ami a 2019-es év elején indul. Ezen felül a kvalifikációk legjobbjai az év végén, a Novemberi PlayIT-en mérkőzhetnek meg.Közösségi csatornák

A legfrissebb információkért kövessetek a MNEB hivatalos Facebook és Instagram oldalát, illetve saját hivatalos magyar ESL FB oldalunkat! Sok sikert, jó felkésülést kívánunk, további információkkal hamarosan jelentkezünk!

Gabu, Tuesday, 04/09/18 12:44
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed