Overdrive Rocket League Kupa Széria!
Nagy örömünkre szolgál bejelenteni az ESL Magyarország következő Rocket League kupa szériáját, ami nem más, mint az Overdrive Cup Series! Jelenleg az OCS két kupa sorozatnak ad otthont, az egyik formátuma 1v1, míg a másik 2v2 lesz.

Formátum és díjazás


A kupa formátuma a korábbiakhoz hasonló! Egyenes ágú kiesés, vegyesen best of 3 és best of 5 módban, ahol a későbbi a döntő és a harmadik helyért járó meccs módját jelöli. A heti kupákon ranglista pontok szerezhetők, amelyek a havi döntőbe való jutást garantálhatják.

A havi döntők minden rákövetkező hónap elején kerülnek megszervezésre, ahol a legjobb 3 csapat ESL Premium nyereményre tehet szert a már jól megszokott kiosztásban, amely alapján az első helyezett 3 hónap, a második helyzett 2 hónap, míg a harmadik helyzett 1 hónap ESL Premium tagságot tudhat magáévá. Ez a kiosztás természetesen csapatos játék esetében mindazon tagra érvényes, aki aktívan részt vett a döntő meccsein.Jelentkezés

A két kupa széria egymással párhuzamosan fog, minden héten megrendezésre kerülni. Az első 1v1 szeptember 4-én 18:00 órai kezdettel, míg az első 2v2 szeptember 8-án kezdődik, 17:00-kor. Jelentkezni az alábbi gombok egyikén tudtok:

1on1 Overdrive Cup #1
2on2 Overdrive Cup #1

Adminokat keresünk!

Ezen rendezvények lebonyolításához keresünk önkénteseket akik szívesen segítetének nekünk! Amennyiben Te egy:
  • 16 éven felüli
  • barátságos
  • remek kommunikáció képességű
  • türelmes és segítőkész
egyénnek vallod magad, kérlek ne habozz és jelentkezz az alábbi gomb megnyomásával:

Jelentkezem!

ESL Magyarország

Annak érdekében, hogy megtalálj minden ESL Magyarországot érintő hírt, ne felejts el követni Bennünket Facebookon és Twitteren!
FlameAngel, Sunday, 26/08/18 08:17
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed