PLAYERUNKNOWN’s Charity Challenge - Gamescom 2018
Két játékos Délkelet-Európából részese lehet Kölnben, a Gamescomon rendezett PUBG Charity Challenge kupának. Ott csapatokba szerveződve más játékosokkal és meghívott internetes hírességekkel egy célért fognak küzdeni. Adományt gyűjteni az általuk kiválasztott szervezetnek! Készen állsz a kihívásra?

Játékosok és influenszerek csapatokba szerveződnek

Ahogyan Európa legnagyobb gaming rendezvénye visszatér Kölnbe, úgy a PlayerUnknown's Battlegrounds is. A 2018-as Gamescomon Augusztus 23-tól 25-ig az ESL és a PUBG Corp. közösen megrendezi a PLAYERUNKNOWN’s Charity Challenge-et, ami egy duo verseny lesz internetes hírességekkel és a selejtezőkön kijutott játékosokkal vegyítve.

Természetesen az utazás és a szállás költségeit fizetik a szervezők!


Charity Challenge

64 játékos fog játszani az ESL Arenában a Gamescomon. Itt különböző kihívásokat kell teljesíteniük majd játék közben, amiket a nézők fognak megszavazni a social media csatornákon keresztül. A kihívások teljesítésével a csapatok pénzt szerezhetnek, amit az általuk kiválasztott szervezetnek adományozhatnak.

A 64 játékosból 32 meghívott internetes híresség (influenszer) lesz, míg a másik fele a játékosoknak az európai nyílt kvalifikációkon keresztül kerül be. Ezután ezt a 32-32 játékost összepárosítják és így fognak versenyezni.

A három nap alatt összesen 12 játékot játszanak le, ami 4 óra szórakozást jelent naponta.

Kerülj be a legjobb 32 játékos közé!

Kora Júliusban nyílt selejtezőket rendezünk, azaz bárki nevezhet rájuk ingyenesen, amennyiben a követelményeknek eleget tesz. Ami a legjobb, hogy a Délkelet-európai régió kapott 2 db külön helyet, így 2 embert ebből a régióból biztosan ki tudunk küldeni!

Tehát a cél adott, képviseld Magyarországot, Délkelet-Európát, magadat és küzdj egy nemes célért!

Southeast Europe Gamescom Qualifiers
Kupa Dátum Nevezés Díj
1. Selejtező 07.03 18:00 CEST Itt nevezz! Top 25 továbbjut
2. Selejtező 07.06 18:00 CEST Itt nevezz! Top 25 továbbjut
3. Selejtező 07.10 18:00 CEST Itt nevezz! Top 25 továbbjut
4. Selejtező 07.12 18:00 CEST Itt nevezz! Top 25 továbbjut
Online Döntő 07.17 18:00 CEST Bejutott játékosok Top 2 megy a Gamescomra

Coverage & Social media

A PLAYERUNKNOWN’s Charity Challenge streamjeit megtalálod majd a hivatalos ESL PUBG Twitch csatornán, illetve élőben a Gamescomon, valamint az influenszerek saját csatornáján.

Kövess minket az ESL PUBG Twitter és Facebook csatornákon a további infókért, mint például az influenszerek nevéért és a kvalifikáció híreiért.
wAs, Monday, 02/07/18 10:56
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed