Tavaszi regionális 1v1-bajnokság
2018-ban újra visszahozzuk a regionális 1on1 bajnokságokat a tavasz közepétől. Ez mit jelent pontosan? Azt, hogy hamarosan nevezhettek a mi Spring 1on1 bajnokságunkra, amin bárki részt vehet Délkelet-Európából. Ha League of Legends, Hearthstone vagy Counter Strike: Global Offensive játékos vagy, akkor érdemes a részleteket is elolvasni.

Résztvevő országok

Csak a következő országokból vehetnek részt játékosok: Albánia, Bosznia-Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Görögország; Horvátország, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Szerbia, Szlovénia, Románia.
Vegyél részt az kvalifikációkon és tedd büszkévé Magyarországot!

Formátum

Minden játékból kettő kvalifikációt rendezünk meg, amiből a TOP4 játékos automatikusan bekerül a rájátszásba, ahol a TOP3 játékos nyereményben is részesülni fog.


First qualifiers
Kupa neve
Kezdés
Ágrajz
Jelentkezés
Első kvalifikáció
08.04 18:00 CEST
Első kvalifikáció
08.04 18:00 CEST
Első kvalifikáció
08.04 18:00 CEST
Second qualifiers
Kupa neve
Kezdés
Ágrajz
Jelentkezés
Második kvalifikáció
15.04 18:00 CEST
Második kvalifikáció
15.04 18:00 CEST
Második kvalifikáció
15.04 18:00 CEST


Nyeremények

Ha sikeresen eléred a TOP3-t a döntőben, akkor prémiummal már biztosan gazdagabb leszel. Továbbá az abszolút győztes egy különleges és nagyon szép tavaszi kitűző büszke tulajdonosa lesz. Ez a "Spring seasonal" kitűző a játékos profilján lesz majd látható. Ahhoz, hogy legyen prémium nyeremény legalább 8, míg a kitűzőhöz legalább 16 résztvevőnek kell lennie majd a kupáinkon.

ESL Premium membership
Első helyezett: 3 hónap ESL Premium
Második helyezett: 2 hónap ESL Premium
Harmadik helyezett: 1 hónap ESL Premium

Döntő győztese:
Tavaszi kitűző


Jó szórakozást és sok sikert kívánunk minden résztvevőnek, reméljük képviselni fogod Magyarországot ezen a megmerttetésen! A legfrissebb információkért kövess minket a közösségi felületeken is!

Gathos, Wednesday, 04/04/18 10:50
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed