Rocket League Márciusi Helyzetjelentés!
A márciusi hónap remek alkalmat biztosít a Rocket League esports magyar szerelmeseinek, hiszen csak ebben a hónapban 5 darab 2on2 kupa kerül megrendezésre. Ebben a hírben az elmúlt pár hét eseményeit szeretnénk összefoglalni számotokra, valamit egy rövid kitekintést szeretnénk nyújtani arról, hogy mi fog történni a közeljövőben.

Eddigi eredmények

Minden közösségi kupán ranglista pontok szerezhetőek, melyek beleszámítanak az ehónapi toplistába, amelynek részletei a magyar ESL Rocket League portálon érhetőek el. A márciusi top 3 csapat a jelenlegi állás alapján a következő:

Helyezés Csapat Pontszám
1. SkynerdsRL 200
2. ShadyCow 140
3. NATIO Esports 100

A legutóbbi (#7) kupára összesen 21 csapat jelentkezett ami egy nagyon szép szám, és rendkívül hálásak vagyunk Nektek amiért megmutatjátok nekünk és a nagyvilágnak, hogy mit tudtok. Az élő közvetítést szintén köszönjük Kortez von Penguin és pirospottyos14 játékosainknak, akik önként vállalták a közvetítés lebonyolítását. A stream alatt jónéhány Rocket League láda is gazdára talált!

Az elődöntő és döntő eredményei az alábbi képen látható:Mint láthatjuk, a ShadyCow csapata magabiztos győzelmet aratott, ezzel bezsebelvén a megérdemelt 100 pontot, amely az első pozícióért jár. Eme remek eredménynek köszönhetően, már 2. helyen állnak a márciusi ranglistáján. Gratulálunk nekik és természetesen mindenki másnak, akik részt vettek a kupán, ezzel reprezentálva saját magukat és csapataikat, valamint a magyar közösséget. Ismételten büszkék vagyunk Rátok!

Amennyiben megjött a kedvetek a versenyzéshez, nyugodtan jelentkezzetek a következő kupára:
Jelentkezem!


Közösség

Ha érdekelt vagy az ESL Magyarország Rocket League szekciójában, illetve társakat keresel a kupákhoz, csatlakozz hozzánk Steamen és Facebookon!

Steam Csoport

Facebook Csoport


Figyelem, nyereményjáték felhívás következik! A következő hónap elején 1-1 db 3 hónapos ESL Prémium tagságot sorsolunk ki a Facebook és Steam csoport tagjaink között! Mire jó az ESL Prémium? Lássuk csak...Segítségkérés

A verseny egész ideje alatt írhattok nekünk support ticketet, illetve a közvetlenebb segítségnyújtás érdekében csatlakozzatok Discord szerverünkre, ahol elérhetitek a kupa Adminjait. Sok sikert és kellemes időtöltést kívánunk mindenkinek!FlameAngel, Tuesday, 20/03/18 14:42
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed