PC Guru kupa szombaton!
Nagy pénznyereménnyel gazdagodik az első helyezettje a kupának, hiszen nem kevesebb, mint 250 000Ft üti a markát a verseny nyertesének.

R6: Siege (PC) 5on5 PC Guru Cup Hungary, miről van szó?

Most szombaton azaz Február 10-én 10:00-tól a PC Guruval közösen szervezünk egy Rainbow Six: Siege kupát.

A verseny fő támogatója a játék magyarországi forgalmazója a PlayON Magyarország kft.

A verseny menete

Szombaton 10:00-kor a becsekkolás és a késői nevezés után elkészül az ágrajz, ami Single Elimination lesz, azaz egyenes kieséses. Majd Bo1-es formátumban elkezdődnek a meccsek, az elődöntő BO3, a döntő pedig BO5-ben lesz lejátszva.

A kupa három platformon is közvetítve lesz, hogy mindenki igényét kielégítsék. A közvetítés a legjobb 32 csapattól kezdődik a PC Guru Twitch és Youtube csatornáján, valamint Facebook oldalán.

NEVEZÉS

Nyeremény

Ezen a versenyen a győztes mindent visz! A csapatok összesen 250 000Ft-ért küzdenek meg a kupa során. A nyereményt személyesen kell majd átvenni, előre egyeztetett időpontban, Budapesten. Hogy kép is készüljön a győztesekről.

Nyeremény
medal_gold_3.png 1. helyezett 250 000Ft

Útmutató

Azoknak a játékosoknak mindenképp ajánlanánk az útmutatónk, illetve a Gyakran Ismételt Kérdések elolvasását, akik még újak az ESL Play-en való versenyzésben. A rendszer nem szabályszerű használata kizárást vonhat maga után, ezért is javasolt.

Útmutató & GYIK

Segítségkérés

A verseny egész ideje alatt írhattok nekünk support ticketet, ha segítség kell, illetve a közvetlenebb segítségnyújtás érdekében csatlakozzatok Discord szerverünkre, ahol elérhetitek a kupa Adminjait. Sok sikert, jó játékot mindenkinek!wAs, Thursday, 08/02/18 14:53
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed