Csapat nemzetiségére és összetételére vonatkozó szabályok!
Szeretnénk tisztázni két nagyon fontos szabályzatot a V4 Future Sports Festival selejtezőivel kapcsolatosan, kérünk mindenkit figyelmesen olvassa el a cikket!
A V4 Future Sports Festival League of Legends kategóriája elsősorban a régió játékosait szeretné versenyeztetni, megméretettni egymással azonban nem szeretné teljesen kizárni a V4 országokon kívüli játékosok részvételét sem. Ez alapján jött létre a teljes szabályzat 1.1-es pontja:

1.1 - Játékosok nemzetiségére vonatkozó szabályzat "Annak a csapatnak amelyik magyar selejtezőn szeretne részt venni, a kezdő ötösben minimum 3 magyar nemzetiségű játékossal kell felállnia. A fennmaradó két helyre a 3 magyar játékoshoz csatlakozhat két idegenlégiós európai állampolgár, azonban további megkötés, hogy ebből a két játékosból minimum egynek V4 országok állampolgárának kell lennie (Magyarország / Lengyelország / Csehország / Szlovákia)."

Továbbá a verseny szigorúan kezeli a játékosok mozgását (CS:GO és LoL kategóriában egyaránt) a verseny egyes fázisai között, így az erre vonatkozó pontos szabályzat:

1.2 Csapattag cserék "Azzal az 5+2 (5 kezdő és 2 csere) játékossal kell végigjátszani az egész versenyt, beleértve a nemzeti döntőt és az offline döntőt is, akiket a nyílt kvalifikációra való nevezéskor megad a csapat. Változtatásra nincs lehetőség a fázisok között."Amennyiben kérdésetek lenne a szabályzat bármely pontjával kapcsolatban bátran keressétek az adminokat support ticketen keresztül!

Gabu, Wednesday, 17/01/18 14:18
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed