Hearthstone az ünnepek alatt is!
Beköszönt a tél és a hideg is, ilyenkor mindenkinek jobb bent a melegben. Mi segítünk, hogy bent se unatkozz. A szokásos helyen, időben várunk mindenkit a szombatonként megrendezett HS kupasorozatunkon.

Nevezés


Nevezés
Magyar ESL Hearthstone főoldal
Kupa
Dátum
Ágrajz
Nevezés
Saturday Cup Series December #1
12.02 18:00 CET
Saturday Cup Series December #2
12.09 18:00 CET
Saturday Cup Series December #3
12.16. 18:00 CET
Saturday Cup Series December #4
12.23. 18:00 CEST
Saturday Cup Series December #5
12.30. 18:00 CETNyeremények

Természetesen ezúttal sem maradtok nyeremények nélkül. A kupasorozat során gyűjtött pontok alapján, az első helyezett három hónap ESL Prémiummal gazdagodik. A második helyért két hónap ESL Prémium jár, illetve a harmadik helyezett 1 hónap Prémiumot nyer.

A Saturday Cup Series győztese kap egy Hearthstone grafikájú pólót vagy bögrét vagy egérpadot, amit a nyertes választ ki. Valamint, akik részt vesznek az összes kupán, azok közül szintén kisorsolunk az előbb említett nyeremények közül egyet. (A nyereményeket abban az esetben tudjuk biztosítani, ha minden versenyen legalább 8 játékos részt vesz.)


Nyeremények
HelyezésNyeremény
Első 3 hónap
Második 2 hónap
Harmadik 1 hónap

Prémium kupák

Felmerülhet sokszor a kérdés, "MIRE JÓ A PRÉMIUM?", többek között pénzt nyerni. Ugyanis minden hónapban indul különböző kupák az európai szekcióban, ahol csak prémiummal rendelkező játékosok indulhatnak pénznyereményért.Segítségkérés

A verseny egész ideje alatt írhattok nekünk support ticketet, illetve a közvetlenebb segítségnyújtás érdekében csatlakozzatok Discord szerverünkre, ahol elérhetitek a kupa adminjait. Sok sikert, jó játékot mindenkinek!
Grdragon, Wednesday, 29/11/17 20:07
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed