[HS] Szombati kupasorozatunk első állomása (A friday cup series folytatása )
Nyakunkon az ősz, de ez minket annyira nem zavar, mert új díjakkal, de a régi hangulattal szeretnénk nektek prezentálni az új szériánkat azaz a Saturday Cup Series-t. A név változott, de a kihívás a régi. A megszokott svájci rendszerrel most már péntek helyett szombatonként várunk minden kedves játékost!

Mit kell tudni a svájci rendszerről?

A svájci rendszer az egyenes kieséses és a csoportkörös formátum keveréke, ahol a játékosok az első kör után teljesítményüknek megfelelően kapnak ellenfelet. Tehát aki győzött az első fordulóban, győztest kap, aki vereséget szenvedett az szintén vesztes játékost kap. Ezen felül egy kupán belül több forduló is lejátszásra fog kerülni, ez a nevezők számától függ legfőképpen.

Nevezés


Nevezés
Magyar ESL Hearthstone főoldal
Kupa
Dátum
Ágrajz
Nevezés
Saturday Cup Series Szeptember #1
09.09 18:00 CET
Saturday Cup Series Szeptember #2
09.16. 18:00 CET
Saturday Cup Series Szeptember #3
09.23. 18:00 CEST
Saturday Cup Series Szeptember #4
09.30. 18:00 CETRészletesebb leírás a svájci rendszerről

Nyeremények

Természetesen ezúttal sem maradtok nyeremények nélkül. A kupasorozat során gyűjtött pontok alapján, az első helyezett három hónap ESL Prémiummal gazdagodik. A második helyért két hónap ESL Prémium jár, illetve a harmadik helyezett 1 hónap Prémiumot nyer. A Saturday Cup Series győztese kap egy Hearthstone grafikájú pólót vagy bögrét vagy egérpadot, amit a nyertes választ ki. Valamint, akik részt vesznek az összes kupán, azok közül szintén kisorsolunk az előbb említett nyeremények közül egyet. (A nyereményeket abban az esetben tudjuk biztosítani, ha minden versenyen legalább 8 játékos részt vesz.)
1. Fyyar
2. markacer
3. Zsee
Nyeremények
HelyezésNyeremény
Első 3 hónap
Második 2 hónap
Harmadik 1 hónap

Prémium kupák

Felmerülhet sokszor a kérdés, "MIRE JÓ A PRÉMIUM?", többek között pénzt nyerni. Ugyanis minden hónapban indul különböző kupák az európai szekcióban, ahol csak prémiummal rendelkező játékosok indulhatnak pénznyereményért.Segítségkérés

A verseny egész ideje alatt írhattok nekünk support ticketet, illetve a közvetlenebb segítségnyújtás érdekében csatlakozzatok Discord szerverünkre, ahol elérhetitek a kupa adminjait. Sok sikert, jó játékot mindenkinek!
Milcsi, Friday, 08/09/17 01:31
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed