Új szekció, rögtön kvalifikációval indítva!
Hatalmas örömünkre szolgál bejelenteni, hogy elindul a magyar Rainbow Six: Siege szekció az ESL-en! Nem is akárhogy! Rögtön egy kvalifikációval kezdünk, majd utána Community Cupokkal folytatjuk!

Real Gamers, Kecskemét

Szeptember 30-án kerül megrendezésre a Real Gamers következő állomása. Erre az alkalomra, most nem CS:GO-ból, hanem Rainbow Six: Siege-ből indítunk kvalifikációt, PC-én.

Nem is lehetne jobb indítása egy új szekciónak. Ugyanis a Real Gamers versenye után hétről hétre várnak majd titeket a kupák az ESL-en. Legegyszerűbben ezekről az ESL Hungary Facebook oldalán tudtok értesülni, illetve az ESL magyar kezdőoldalán, a kupalistát böngészve.
PlanetsSun

A verseny menete

Szeptember 16-án 15:00-tól Double-Elimination rendszerben (van alsóág), kezdődik a Rainbow Six: Siege kvalifikáció. Az utolsó mérkőzés aznap 21:00-kor kezdődik, majd másnap 17:00-tól folytatódik a verseny. Az összes mérkőzés BO1 rendszerben zajlik majd, kivéve az alsó- és felsőági döntőket, ami a LAN döntőjébe jutást dönti el. Ezért azt BO3-as rendszerben kell lejátszani.

A versenyre maximum 32 csapat nevezhet! A checkin időszak után, ha marad még hely, akkor a kupa kezdetéig ismét lehet majd jelentkezni!

Ha a nem megfelelő felkészültség miatt egy meccs kezdése késik, az kizárást vonhat maga után!

A kupa előtt erősen ajánlott elolvasni a külön R6 szekciónak készített Útmutatót, amiben minden le van írva, ami egy zökkenőmentes kupához kell.

TOVÁBBI INFÓ & NEVEZÉS

Díjak & Kitüntetések

Az alábbi nyeremények lesznek kiosztva az első három helyezettnek. Az első két helyezett szeptember 30-án, Kecskeméten a Real Gamers eseményén élőben fogja lejátszani a döntőt.


gold.png
75.000Ft tárgynyeremény
+
3 hónap PREMIUM*

silver.png
50.000Ft tárgynyeremény
+
2 hónap PREMIUM*

bronze.png
Ingyenes belépés
+
1 hónap
PREMIUM ESL Prémium*
Az első három helyezett kitüntetést kap. A kitüntetés a csapat profilján lesz megtalálható**
opening_awards.png
(*) ESL Prémium legalább 8 csapat esetén
(**) Kitüntetések legalább 16 csapat esetén


Mire jó az ESL Prémium? Többek között Only Prémium kupákon tudsz részt venni pénznyereményért.
További előnyök.

Kérdések & Segítség

Ha van egyéb kérdésed, problémád vagy visszajelzésed, akkor nyiss egy Support jegyet vagy csatlakozz a Discord csatornánkra és tedd fel ott a kérdésed.


wAs, Friday, 01/09/17 18:50
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed