[CS:GO] Első ESL kupám
Ha ez az első ESL-es kupád, akkor az alábbi dolgokat mindenképp olvasd el, csináld meg, csekkold le!


Az első lépések

Ahhoz, hogy részt vegyél bármilyen kupán, az ESL-en egy felhasználóval kell rendelkezned. Fontos, hogy csak egy felhasználód lehet! Regisztrálsz, majd belépsz a felhasználódba.

A következő lépés, hogy az ESL felhasználódhoz hozzákapcsoljuk a SteamID CS:GO-dat, ugyanis csak akkor tudsz felcsatlakozni az ESL-es szerverekre, ha ez megfelelően meg van adva. Ebben a cikkben leírtakat követed és hozzáadod a SteamID CS:GO-dat.

A következő fontos lépés, hogy az ESL Wire Anticheatet letöltjük, majd telepítjük. Illetve leteszteljük, hogy megfelelően működik vagy sem.

Erre a tesztelésre kupa közben nincs idő, így ha még sosem játszottál ESL-en érdemes előtte ellenőrizni! Hiszen, ha kupa közben derül ki, hogy valami nem működik, akkor abból könnyen kizárás is lehet. Ebben a leírásban le tudod csekkolni, hogy valóban minden rendben van.

Ezt minden csapattagnak szükséges megcsinálni, hiszen mindenkinek működnie kell, másképp nem tudtok majd játszani!

Ezután a kupa jobb oldalán lévő nevezés panel segítségével jelentkezzetek a kupára! Ha megtörtént a nevezés, akkor ki fogja írni, hogy egy admin leellenőrzi majd megerősíti. Ezután az úgynevezett "Check-in" időre kell figyelni, ezt a bal oldalon lévő infó dobozban tudod megnézni.

Ez arra szükséges, hogy a kupa előtt még 1x leellenőrizzük, hogy valóban részt akartok venni a kupán. Ebben a check-in időszakban csak meg kell nyomni a Check-in gombot, ami a nevezés helyén lesz.

Ha nem sikerül időben megnyomni, akkor a kupa előtt még 10 percig van lehetőség újra nevezni, ezután már nem kell checkinelni, hiszen a nevezés lezárásával a kupa is kezdődik.

A kupa kezdésénél

Ekkor seedeljük (sorsoljuk a kiemelést) a nevezetteket, majd elkészítjük az ágrajzot és belerakjuk a nevezetteket. Innentől már csak ezt az útmutatót kell követnetek és minden rendben lesz!

Kérdés & Segítség

Ha bármilyen kérdésed van vagy segítségre van szükséged, akkor nyiss support ticketet (ezt a kupa menüjében találod, általános probléma esetén írj ilyent), vagy protest ticketet (meccsel kapcsolatos dolgokban).

De akár a Discord csatornánkon is megtalálhatsz minket oda csatlakozva.

wAs, Friday, 14/10/16 09:03
 
comments (2)
 
 
Szia. Én nem beszélek angolul! Én 19-00 tólkellet volna hogy játszak de nem sikerült valami! Nem értem az egészet, hogy működik!
Vaszil76 wrote:
Szia. Én nem beszélek angolul! Én 19-00 tólkellet volna hogy játszak de nem sikerült valami! Nem értem az egészet, hogy működik!


Amennyiben nem világos valami, akkor gyere fel a discord csatornánkra és kérj segítséget egy admintól.
http://esl.gg/2kP94tW
 
 
 
Information:
  • info write comment not allowed