SEEC LoL - Wildcard selejtezőre fel!
Egy utolsó kupa, egy utolsó esély, egy mindent eldöntő megmérettetés. Mindegy, hogy eddig meddig jutottál el, elbuktál-e a selejtezőkön, vagy sem. A Wildcard selejtező megnyerésével egyenes az út a TOP4-be és garantált az élő eseményen való szereplés. Amennyiben nem sikerül nyerni, még mindig játékoslehetőséghez juthatsz a PlayIT Magyar Esport színpadán.


Hogyan tudok nevezni?

Az egynapos kupára November 15-én kerül sor, melynek minden egyes fordulója BO1 játékmódban fog lezajlani. A képlet egyszerű...Aki a legvégén győz, ott van 2500 euró összdíjazású verseny élő döntőjében. Nevezéshez kattintsatok a "Nevezz most"-ra és kövessétek a jobb felső sarokban az egyes lépéseket!

Wildcard selejtező

Nevezz most!
(Check-in: 09:30 - 09:50 EDT)
Dátum: 2015. November 15.
Lebonyolítás: Single Elimination, BO1
Kezdés: 16:00
Check-in: 15:30-40


Mi az a WildCard selejtező?

A Wildcard egy utolsó kvalifikációs lehetőség, egy csak és kizárólag magyar csapatoknak szóló egynapos kupa, melynek célja hogy biztosítsa a hazai rendezésű versenyen a magyar részvételt, azaz, hogy November 28-án szurkolhassunk magyar csapatnak a PlayIT-en a Délkelet-európai bajnokság végső, offline szakaszában. Ettől függetlenül még a Wonder Stag e-Sports csapata is kijuthat(Update: Sajnos kiestek a TOP8-ban), hiszen ők már a legjobb 8 között vannak így akár 2 magyar csapat is lehet a döntőn, azonban ez a kupa biztosítja, hogy 1 csapat mindenképp ott lehessen.

Mi a díjazás?

Természetesen ezen a selejtezőn is lehet RP nyereményeket nyerni(erről bővebben a kupaoldalon) azonban ami fontosabb, hogy az a csapat aki megnyeri ezt a selejtezőt egy 1500 eurós fődíjért is versenyezhet, illetve már legalább 4. helyezést ért el a végső versenyen, ami garantált pénznyereményt jelent.

Helyezés
Nyeremény
1.helyezett
1500 €
2.helyezett
600 €
3.helyezett
250 €
4.helyezett
150 €


A kupa további helyezettjei az 5v5 Magyar Esport színpadra kvalifikálhatnak, ahol az alábbi RP nyereményekért versenyezhetnek:

Helyezés
Nyeremény
1.helyezett
11 200 RP + Diadalmas Ryze / játékos
2.helyezett
8400 RP / játékos
3.helyezett
5600 RP / játékos
4.helyezett
 2800 RP / játékosSegítségkérés

Nem találod az ellenfeled, vagy csak segítségre van szükséged? Kupáink alatt írj egy support ticketet,vagy csatlakozz facebook csoportunkhoz.PlayIT

Az elmúlt években a PlayIT, Magyarország vezető gamer eseményévé vált, több mint 50.000 várt látogatóval ez évben. Nem csak a legújabb és legjobb videojátékokkal foglalkoznak, hanem több érdekes és szórakoztató témát is érintenek, a cosplaytől kezdve a mindennapi élet technológiájáig.


Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról? Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
ESL Magyarország főoldal
ESL Magyarország LoL FB csoport


Gabu, Wednesday, 04/11/15 12:05
  Links
ESL Play Magyarország - Főoldal
PlayIT
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed