SEEC CS:GO: Rekord nevezés, majd papírforma az első selejtezőn!
A tegnapi napon befejeződött a South East Europe Championship, vagyis a Délkelet-európai bajnokság első selejtezője, melyen ezúttal is bebizonyítottuk, hogy rengetegen szeretünk versenyezni ezzel a játékkal, ugyanis a régió többi országához képest magasan nálunk próbáltak legtöbben szerencsét az első selejtezőn.

A régió legaktívabb országa vagyunk!

Önmagunkhoz képest is rekordot döntöttünk, hiszen míg a verseny első hivatalos szezonjában pár hónappal ezelőtt összesen 60 csapat nevezett az első selejtezőre, addig a tegnapi napon összesen 92 csapat adta le a nevezését a verseny legelső szakaszára. Összehasonlításképpen a második legtöbb nevezés a közel 80 millió főt számláló Törökország lokális versenyére érkezett, melyen 49 csapat indult.

Magabiztos győzelem!

Mondhatni, hogy a magyar CSGO közösség apraja-nagyja részt vett a versenyen, azonban végig úgy tűnt, hogy az Sensei eSports (FLASH, DeadFox, Barcode, NEY, t3hf4rm3r) egy magasabb szintet képvisel a kvalifikáción. Ezt mi sem támasztja jobban alá, mint hogy a döntőben trainen magabiztos 16:5 arányú győzelmet arattak a PIXEL (bodito, DEv, 8908327, plum, TRuve) csapata felett. Sajnálatos módon seedelés szempontjából még fontos bronzmeccset a KnockOutStars (Adam, KARCSI, KrulleX, OlEk-.-, SpeeDy) csapata feladta, így a KODIAK által vezetett ancients (V1CE, KODIAK, kuLi, RAISY, Res1st) végzett a 3. helyen. Az említett csapatok már biztosan bejutottak a verseny következő szakaszába, ami a nemzeti döntő lesz.

Ágrajz


Még 4 hely kiadó!

A fent említett négy csapat már hátradőlve várhatja a Hétfőn kezdődő nemzeti döntőt, azonban újabb 4 csapat előtt még ott a lehetőség, hogy bejusson. A közvetítésért ezúttal is a Magyar Esport TV felel!

SEEC Selejtező #2

Nevezz most!
(Check-in: 08:30 - 08:50 EST)
Dátum: 2015. Október 18.
Lebonyolítás: Single Elimination, BO1
Kezdés: 15:00
Check-in: 14:30-50


Segítségkérés

Nem találod az ellenfeled, vagy csak segítségre van szükséged? Kupáink alatt írj egy support ticketet,vagy gyere fel a #huncup.csgo channelre IRC-n.PlayIT

Az elmúlt években a PlayIT, Magyarország vezető gamer eseményévé vált, több mint 50.000 várt látogatóval ez évben. Nem csak a legújabb és legjobb videojátékokkal foglalkoznak, hanem több érdekes és szórakoztató témát is érintenek, a cosplaytől kezdve a mindennapi élet technológiájáig.


Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról? Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
ESL Magyarország @ FB
ESL Hungary CS:GO @ FB
ESL Hungary CS:GO @ STEAM

Gabu, Saturday, 17/10/15 21:54
  Links
ESL Play Magyarország
Magyar Esport TV
PlayIT
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed