SEEC: Ahogyan kijuthatsz az élő eseményre!
Hétvégén rajtolnak a selejtezők a két hivatalos játékból, melyek ebben a szezonban a League of Legends és a Counter-Strike: Global Offensive lesz. A verseny struktúrája azonban megegyezik, ezt szeretnénk nektek bemutatni.
Figyelem: A kép nem tartalmazza az extra magyar selejtezőt, ami November 15.-én kerül megrendezésre! Amelyik csapat azt a selejtezőt megnyeri egyenesen az offline döntőbe jut be, tehát legalább 4. helyezést ér el a versenyen!

Hazai selejtezők

A verseny League of Legendsből, és Counter-Strikeból is hazai selejtezőkkel indul, ahonnan selejtezőnként összesen 4-4 csapat juthat be a 8 fős nemzeti döntőbe! (Nevezésért és időpontokért katt a játéknevekre)

Nemzeti döntő

A nyolc fős nemzeti döntőből, League of Legendsből két csapat, míg Counter-Strikeból három csapatot delegálhatunk a nemzetközi csoportkörbe.


Csoportkör + rájátszás

A különböző országokat összevegyítve 4*4 fős csoportokban folytatódnak a küzdelmek, ahonnan csoportonként 2 csapat juthat tovább a rájátszásba. A verseny utolsó online szakaszában a 8 csapatból játékonként összesen 3 csapat kvalifikál az élő eseményre, és ahogyan fentebb írtuk a 4. csapatnak külön magyar selejtezőt fogunk rendezni, ahonnan egyenesen az élő döntőbe lehet bejutni.

Kérdésed van?

Versennyel kapcsolatos kérdéseitekre leggyorsabban support ticket rendszerünkön kaptok választ, használjátok bátran! Szekciónak az ESL Play Hungary-t válasszátok!PlayIT

Ez elmúlt években a PlayIT, Magyarország vezető gamer eseményévé vált, több mint 50.000 várt látogatóval ez évben. Nem csak a legújabb és legjobb videojátékokkal foglalkozunk, hanem érintünk több érdekes és szórakoztató témát is, a cosplaytől kezdve a mindennapi élet technológiájáig.


Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
ESL Magyarország @ FB

Gabu, Wednesday, 14/10/15 10:09
  Links
ESL Play Magyarország
PlayIT
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed