Az ESL és a PlayIT szervezésében itt a II. South East Europe Championship!
Nagy örömmel jelentjük be, hogy az ESL és a PlayIT közös partnerségének köszönhetően az ESL South East Europe Championship II. szezonjának döntője Magyarországra jön!
A selejtezők után a régió legjobb League of Legends és Counter-Strike: Global Offensive csapatainak lehetősége nyílik hazai közönség előtt bizonyítani tudásukat, november 28-29-én a Windows 10 PlayIT keretein belül, melynek ebben az évben a Hungexpo ad otthont. Az előző szezonhoz hasonlóan először a régiós selejtezőkből lehet bekerülni a nemzetközi csoportkörbe, majd az egyenes kiesés szakaszba, ahonnan a legjobb 3 csapat lesz biztos részese az offline döntőnek. Ezen felül, hogy biztosítva legyen a hazai részvétel a döntőn, egy külön selejtező is lebonyolításra kerül csak magyar csapatoknak. A verseny összdíjazása 5000 euró, vagyis játékonként 2500-2500 euró kerül kiosztásra a top4 között.Mi a South East Europe Championship?

Az ESL Southeast Europe Championship (ESL SEEC) egy több játékból megrendezett versenysorozat a Délkelet-európai játékosok számára melynek célja, hogy felkarolja a régióban élő esport közösségeket és játéklehetőséget biztosítson az országoknak, hogy megküzdjenek egymással, közösen fejlődjenek, majd a legjobbakat a nagyközönség is megismerhesse.

A résztvevő országok az előző szezonhoz hasonlóan 6 külön régióra lesznek bontva külön selejtezőkkel.

 • Saját selejtezőt rendezhet: Törökország, Bulgára, Magyarország
 • Összevont selejtezőt rendezhet: Görögország+Ciprus, Románia + Moldova, adriai régió országai( Szerbia, Horvátország, Szlovénia, Bosznia Herczegovina, Montenegró ( Koszovó), Macedónia, Málta, Albánia)

 • Hivatalos játékok!

  A verseny 2 hivatalos játéka a Counter-Strike: Global Offensive és a League of Legends(5v5 EUNE)

  Lebonyolítás és kvalifikációs slotok

  A selejtezők minden országban egységesek, összesen 2 selejtező kerül megrendezésre, ahonnan a legjobb 4-4 csapat kvalifikálhatja magát a hazai nagy döntőbe. A nagy döntőből az országok meghatározott mennyiségű slotot kaptak az egyes játékokból, melyet az alábbi táblázat szemléltet. Azok a csapatok, akik kiestek a hazai selejtezőkből egy úgynevezett *Last Chance Qualifier selejtezőn is elindulhatnak, ahonnan további két csapat juthat be a nemzetközi csoportkörbe.

  ESL SEEC slotok
  TR
  GR + CIP
  BUL
  RO + MOL
  ADR
  HUN
  LCQ
  LoL
  3
  3
  2
  2
  2
  2
  2
  CS:GO
  2
  2
  2
  2
  3
  3
  2


  Mindkét játékból összesen 16 csapat versenyez a nemzetközi porondon, 4*4 fős csoportokba osztva, ahonnan minden csoportból a két legjobb jut tovább, majd a 8 fős egyenes kieséses szakaszból TOP3 csapat jut ki az élő rendezvényre, hozzájuk pedig biztosan csatlakozik egy magyar csapat egy teljesen különálló selejtezőből.

  Pontos dátumok és nevezés!

  A selejtezők pontos időpontjait ebben a cikkben olvashatjátok, a nevezés már mindenki számára nyílt!  Díjazás

  A verseny összdíjazása, amit a nemzetközi versenyen nyerhettek összesen 5000 euró, ezen felül a hazai LoL selejtezőkön RP nyereményeket is fogunk tudni adni. A pénzdíjazás a következőképp oszlik meg:

  ESL SEEC díjazás
  Helyezés/Játék
  CSGO
  LoL
  1.helyezett
  1500 €
  1500 €
  2.helyezett
  600 €
  600 €
  3.helyezett
  250 €
  250 €
  4.helyezett
  150 €
  150 €

  PlayIT

  Ez elmúlt években a PlayIT, Magyarország vezető gamer eseményévé vált, több mint 50.000 várt látogatóval ez évben. Nem csak a legújabb és legjobb videojátékokkal foglalkozunk, hanem érintünk több érdekes és szórakoztató témát is, a cosplaytől kezdve a mindennapi élet technológiájáig.

  Kérdésed van?

  Versennyel kapcsolatos kérdéseitekre leggyorsabban support ticket rendszerünkön kaptok választ, használjátok bátran! Szekciónak az ESL Play Hungary-t válasszátok!  Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról?
  Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
  ESL Magyarország @ FB

  Gabu, Thursday, 08/10/15 05:17
    Links
  ESL Play Magyarország
  PlayIT
   
  comments (0)
   
   
  No comments yet.
   
   
  Information:
  • info write comment not allowed