CS:GO Játék Integráció és CSGO SteamID.
A Játék Integrációhoz [angolul Game Integration (GI)] szeretnénk egy kisebbfajta útmutatót bemutatni.
lepesek
SteamIDMeccsoldal


Ha a CSGO SteamID-det akarod leellenőrizni/megváltoztatni, akkor görgess lejjebb a "SteamID és Wire" címsorig.

Mi a Játék Integráció?

A játék integráció azt az újdonságot hozza, hogy az ESL által biztosított magas minőségű szervereken fog zajlani az összes mérkőzés! Innentől kezdve nem mi osztjuk nektek a szervereket, hanem az ESL oldalán keresztül automatikusan kaptok minőségi német szervereket. Ha készen áll a meccsed kapsz egy hozzárendelt szervert automatikusan. Csak menj a meccs oldalára és igazold, hogy készen áll a csapatod ezután kövesd az egyszerű lépéseket.

Hogyan találom meg a meccs oldalát?


SteamID és Wire

Akinek nem a megfelelő CS:GO SteamID-je van megadva az ESL accountján, az NEM vehet részt a kupán. Ugyanis a szerverre csak azokat a játékosokat engedi fel, akiknek megfelel az ID-jük.

Hogyan tudom leellenőrizni az ID-met és megváltoztatni azt?

Aki azután veszi észre a rossz ID-jét, hogy már elkezdődött a kupa, az jobb esetben tud írni egy ticketet IDE, de rosszabbik esetben NEM játszhat.

A következő fontos információ, hogy a szerverre csak elindított ESL Wire anti-cheattel lehet felmenni, aki anélkül megy fel, azt a szerver kickeli. Ezt vagy úgy teszed meg, hogy a szokásos módon a Wireben a meccsre jobb klikkelve, majd a "Launch game"-re kattintva elindítod és console-ból felcsatlakozol. Vagy miután a veto lezajlott és a szervert kiosztotta az ESL rendszere, a "Connect with ESL Anti-Cheat" gombra kattintasz. Ezzel automatikusan elindítja az anti-cheatet és fel is csatlakozik a szerverre.

A szerver használata

A szerverre miután felcsatlakozol a lejjebb lévő egyszerű parancsok chatbe való írásával tudod azt irányítani. Miután mind a 10 ember beírta, hogy ".ready", a meccs elindul. Először késkőr lesz, a nyertes választhat oldalt ".stay" vagy ".switch" paranccsal. Majd megint mehet a 10db ".ready". Döntetlen esetén a szerver automatikusan elindítja a hosszabbítást, ez MR3 10k rendszerben zajlik és kötelező végigjátszani. A végeredményt automatikusan a rendszer tárolja és az ágrajzban továbbrakja a nyertest.

A szerveren működő parancsok.

Support jegy írása, azaz segítségkérés egy kupán

A hivatalos segítségkérés módja a support ticket írása. Ezt megírni nagyon egyszerű és mindig az aktuálisan online adminokhoz megy a segítségkérés.

Support jegyet többféleképpen is lehet nyitni, de a legegyszerűbb, ha a kupa oldalán a "Support" gombra kattintasz. A kategóriát az "Egyéb"-en hagyod, a szekciót pedig mindíg arra a kupára állítod, amelyiken részt veszel. A többit értelemszerűen kitöltöd.

Amit fontos: Ha valamilyen problémád van, ne úgy írd le, hogy "Nem tudunk felmenni a szerverre". Hanem linkeld be a meccset, írd le bővebben, hogy mi a baj, mit ír ki a játék stb. Így sokkal hamarabb meg tudjuk oldani a problémádat.


Kövess minket a Facebookon!

Elsőként akarsz értesülni az új kupákról, hírekről, változásokról? Csatlakozz hozzánk a Facebookon is!
ESL Magyarország @ FB
ESL Hungary CS:GO @ FB
ESL Hungary CS:GO @ STEAM

wAs, Tuesday, 08/09/15 14:35
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed