Öt fontos szabály a MNEB-en való részvételhez!

Sok kérdés merült fel az életkorra vonatkozó szabályzásokkal kapcsolatban, így ebben a cikkben szeretnénk tisztázni a dolgokat. Valamint az egyéb nevezési feltételek is felsoroljuk.


Indul a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy hat hivatalos játékkal, közel 15 millió Forint összdíjazzásal a Magyar E-sport Szövetséggel szoros szakmai együttműködésben útjára indítjuk, a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság selejtezőit!


hunesz Telekom K&H Esportmilla Gamestar Esport Universum PlayiT Esport1 ESL Play Konzolvilág Riska
v4A Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság Magyarország első, hivatalos, ligarendszerű e-sport versenysorozata, ahol több játékban versenyeznek hazánk legjobb e-sportolói a 15 millió Ft-os nyereményalapért. Az MNEB főszervezője a Magyar E-sport Szövetség, partnerei az Esportmilla, az Esport1, a GameStar, a PlayIT és a Red Bull, távközlési támogatója a Magyar Telekom, nemzetközi partnere az ESL.

HUNESZA Magyar E-sport Szövetség a hazai e-sport közösség alakítóinak szövetsége. Összefogás a magyar e-sportért, célja a hazai e-sport fejlesztése, az e-sport élet szervezése. 2017-től kezdődően önálló jogi személyiségként megkezdte működését és taglétszámának bővítését.