Következő kupák

Winter Season Hungary!

Új év, új lehetőségek! A 2018-as évet egy különleges téli szériával kezdjük, ahol újra esélyetek lesz összemérni erőiteket egymással a különleges kitűzőért is. A szokásos prémium nyeremények továbbra is járni fognak az első három helyezettnek.


Karácsonyi kupák eredményei!

A karácsonyi kupasorozataink is lezajlottak. Sok izgalmas meccsen vagyunk túl és a megérdemelt győzteseket szeretnénk egy kis időre a figyelem középpontjába helyezni. A következő alkalom adtán is várunk majd mindenkit.


Karácsonyi kupák!

Az év végére már-már hagyománnyá vált, hogy karácsonyi kupákat rendezünk nektek különleges kitűzőkért. Az idei év sem lesz különböző és ebbe össze gyűjtöttük az összes ilyen, csak magyaroknak rendezett kupát!


Archívum

Befejezett kupák

Média partnerek

Esportmilla A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, melyben hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Légy Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!

Fungary
Egy rajongói oldal, amelyen keresztűl megoszthattok LoL-al kapcsolatos vicces sztorikat, képeket, videókat!