Admin felvétel!

Az ESL a világ legnagyobb esport brandje, vezető szerepet tölt be számos játékban, rengeteg online és offline versennyel, a kezdő szinttől egészen a profi szintig. Stadionokat megtöltő rendezvényekkel, mint például az ESL One és az Intel Extreme Masters.

Ha csak szimplán azt szeretnéd, hogy a kedvenc játékod közössége növekedjen vagy esport karrierről álmodsz, akkor a legjobb módja, hogy belekerülj ebbe a közegbe, ha csatlakozol hozzánk, mint önkéntes. Értékes tapasztalatot tudsz gyűjteni, illetve kapcsolatokat tudsz építeni, ami a későbbi karriered során hasznos lehet, legyen szó az esport iparán belül vagy azon kívül.

Az alábbi önkéntes pozíciók vannak:

  • Szerkesztő: Jól használod a szavakat? Szerkesztőket keresünk mindenféle cikk íráshoz, legyen szó verseny behírdetésről, interjúról vagy egyéb tartalomról.
  • Grafikus: Jó szemed van a képszerkesztéshez? Grafikusokat keresünk különféle képek készítéséhez. Gondolva itt a versenyeinkhez, a honlapra, közösségi médiához, streamhez illetve egyéb helyekre.
  • Promóter: Jó vagy a reklámozásban? Olyan embereket keresünk, akik segítenek nekünk promótálni a versenyeinket minden szinten a közösségi médiától kezdve további csatornákig.
  • Admin: Az ESL elsődlegesen a játékosok platformja az egymás elleni megmérettetésre. Mindig szívesen látjuk az elkötelezett és szavahihető adminokat, akik a közösségi aktivitást fenttartják az izgalmas és igazságos versenyekkel.
  • Support specialista: Jó vagy az emberek segítésében és van tapasztalatod az ESL-en? Olyan specialistákat keresünk, akik segítenek megválaszolni a játékosok kérdéseit vagy a megfelelő helyre irányítja azokat.

Az ESL Staff egy nagy és különféle emberekből álló csoport, akik elhivatottak az esportban, rengeteg különböző játékból, országból és háttérrel. Ezért a csapatmunka nagyon fontos számunkra.
Az Angol nyelv tudása nagyon hasznos, de nem szükséges országos szinten.