Ha nem játszottál még ESL-en, akkor mindenképp olvasd el ezt a leírást, hogy zökkenőmentes legyen a kupákon való részvételed!

Ha van egyéb kérdésed, problémád vagy visszajelzésed, akkor nyiss egy Support jegyet vagy csatlakozz a Discord csatornánkra és tedd fel ott a kérdésed.


5on5 NightCup Series
2on2 AIM Cup Series
1on1 MondayCup Series

Következő kupák

Winter Season Hungary!

Új év, új lehetőségek! A 2018-as évet egy különleges téli szériával kezdjük, ahol újra esélyetek lesz összemérni erőiteket egymással a különleges kitűzőért is. A szokásos prémium nyeremények továbbra is járni fognak az első három helyezettnek.


Karácsonyi kupák eredményei!

A karácsonyi kupasorozataink is lezajlottak. Sok izgalmas meccsen vagyunk túl és a megérdemelt győzteseket szeretnénk egy kis időre a figyelem középpontjába helyezni. A következő alkalom adtán is várunk majd mindenkit.


ESL Open League - A te utad a profi ligába!

Mindjárt itt lesz az évvége hamarosan. Sok új csapatot láttunk idén és jövőr is várni fogjuk őket. A decemberi szériában résztvevőknek szeretnénk gratulálni és az eredméyneket itt olvashatjátok.


Archívum

Lejátszott kupák

Partnereink

ServerHive - Minőségi COD, CS szerver!!! A bátrak saját csapatot építenek és a győzelemre törekednek. A győzelemhez pedig elengedhetetlen a jó háttér. A legjobb játékszervereket gyűjtik össze a legjobb VoIP szerverekkel és óriási kedvezményekkel. Alapozd meg a sikereidet és válassz kedvezményes csomagjaikból.

Esportmilla A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, ahol a hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Legyél Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!