Ha nem játszottál még ESL-en, akkor mindenképp olvasd el ezt a leírást, hogy zökkenőmentes legyen a kupákon való részvételed!

Ha van egyéb kérdésed, problémád vagy visszajelzésed, akkor nyiss egy Support jegyet vagy csatlakozz a Discord csatornánkra és tedd fel ott a kérdésed.


Következő kupák

Decemberi eredmények!

Hamarosan vége a télnek remélhetőleg. A tavaszt egy különleges szériával szeretnénk köszönteni ahol lehetőségetek lesz kitűzőt nyerni újra. A különleges tavaszi kitűző mellet továbbra is van lehetőségetek nyerni a megszokot ESL premium kódok közül.


Tavaszi szériák!

Eljött a várva várt tavasz is. A hagyományainkhoz híven most is lesz lehetőségetek különleges kitűzők megszerzésére. A tavalyi halloween kupa sikerére való tekintettel idén is folytatjuk a kés kupa megrendezését.


Húsvéti kés kupa!

A tél utolsó szériájának is vége lett és szeretnénk a nyerteseinket egy pár perces reflektor fénybe kitüntetni.


Márciusi szériák

Reméljük hamarosan vége lesz a télnek már és jön a tavasz. Ez a hónap sem lesz izgalmakban mentes, elég a V4 Future Sport fesztivált megemlítenünk a hónap végén.


Lejátszott kupák

Partnereink

ServerHive - Minőségi COD, CS szerver!!! A bátrak saját csapatot építenek és a győzelemre törekednek. A győzelemhez pedig elengedhetetlen a jó háttér. A legjobb játékszervereket gyűjtik össze a legjobb VoIP szerverekkel és óriási kedvezményekkel. Alapozd meg a sikereidet és válassz kedvezményes csomagjaikból.

Esportmilla A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, ahol a hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Legyél Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!