Üdvözlünk a magyar ESL CSGO szekcióban! Szeretnél magyar kupákon funolni, gyakorolni, vagy éppen a legnagyobb komolysággal odatenni magad magyar játékosok ellen? A legjobb helyre jöttél! Szekciónk több, mint 5 éves múltra tekint vissza mely alatt, több mint 500 kupát megszerveztünk már legyen szó éppen a kifejezzeten kezdőknek szóló Nightcup szériáról, vagy épp hazánk legjobb játékosait magába foglaló Magyar Nemzeti Esport Bajnokságról.

Az évek alatt több, mint 4500 játékosnak adtunk már játéklehetőséget, célunk pedig továbbra is változatlan! A rendszeres versenyszervezéssel szeretnénk minél több magyar játékosnak kibontakozási lehetőséget adni, tehát ha Te is az előbb említett kategóriába tartozol és keresed az MM-en felül az új kihívásokat, hát ne habozz!


Kezdd el az esport pályafutásod most!

Következő kupák

Az alábbi ranglisták az aktuálisan futó kupasorozatok jelenlegi állását mutatják be. Egy kupasorozat általában 4 külön versenyből áll össze, ahol a végső győztes az a csapat/játékos, aki az összesítésben a versenyek alatt a legtöbb pontot gyűjötte.

1on1 sorozat (I. kupa után)5on5 sorozat( I. kupa után)

Lejátszott kupák