Következő kupák

Hírek

Rocket League Admin Felvétel!

Annak érdekében, hogy a szekcióban elérhető kupáink listáját bővíteni tudjuk szükségünk van némi segítségre. Ezen okból kifolyólag szeretnénk meghirdetni néhány önkéntes pozíciót, amelyek jelenleg betölthetők...


R6 PC Guru Kupa!

Nagy pénznyereménnyel gazdagodik az első helyezettje a kupának, hiszen nem kevesebb, mint 250 000Ft üti a markát a verseny nyertesének.


Februári Hearthstone kupák

Februárban is szívesen látunk új és régi játékosainkat akik megmutatják, hogy mire is képesek.


Rocket League Februárban is!

Február sok lehetőséget kínál azok számára, akik gyakorolni szeretnének kompetitív környezetben, ugyanis 3 új kupa várja a játékosainkat...


Csapat nemzetiségére és összetételére vonatkozó szabályok!

Szeretnénk tisztázni két nagyon fontos szabályzatot a V4 Future Sports Festival selejtezőivel kapcsolatosan, kérünk mindenkit figyelmesen olvassa el a cikket!


Archívum

Lejátszott kupák

Kiemelt partnerünk

Esportmilla A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, ahol a hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Legyél Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!