Következő kupák

Hírek

Indul a SEC hatodik szezonja!

Örömmel jelentjük be a hatodik szezonját az ESL Southeast Europe Championshipnek! Az idény hivatalos játékai a CS:GO, League of Legends és a Hearthstone, 11000 € összdíjazással. Olvasd el figyelmesen a cikket, ugyanis idén sok változtatást vezettünk be az előző szezonokhoz képest!


Folytatódik a szombati kupasorozat

Novemberben továbbra is tudok jelentkezni a szombati kupákra. Viszont a novemberi hónapban lesz egy kis változás. A svájci rendszert felváltja az egyenes ági kiesés. Annak ellenére hogy kiesős a pontrendszer továbbra is úgy működik ahogy eddig.


Indulnak az őszi LoL-sorozatok!

Habár kezd hideg lenni, a LoL-ozást ez nem befolyásolja. Akár egyedül, akár haverokkal játszanál szívesebben, mi kihívásokkal, no meg persze nyereményekkel várunk!


Halloween kupa eredmény

Lement az első Fun Kés kupánk, sokan jöttetek és reméljük jól éreztétek magatokat. Mivel láttuk az érdeklődés nagy volt, így a jövőben lehet lesz még ilyen kupa!


Kés kupa

A hónap végére szeretnénk hagyományt vinni a hazai CS:GO-ban is az ilyes fajta szezonális kupák rendezésével. Ezzel is több lehetőséget nyújtani nektek. Most egy különleges kitűzőért folyó 1on1 kés kupát fogunk megrendezni az érdeklődők számára.


Archívum

Lejátszott kupák

Kiemelt partnerünk

Esportmilla A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, ahol a hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Legyél Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!