Következő kupák

Go4 kupák

Kiemelt hírek

Indul a Magyar Nemzeti E-sport Bajnokság!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy hat hivatalos játékkal, közel 15 millió Forint összdíjazzásal a Magyar E-sport Szövetséggel szoros szakmai együttműködésben útjára indítjuk, a Magyar Nemzeti Esport Bajnokság selejtezőit!


Rocket League - Overdrive!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni az ESL Magyarország következő Rocket League kupa szériáját, ami nem más, mint az Overdrive Cup Series! Jelenleg az OCS két kupa sorozatnak ad otthont, az egyik formátuma 1v1, míg a másik 2v2 lesz!


PLAYERUNKNOWN’s Charity Challenge

Két játékos Délkelet-Európából részese lehet Kölnben, a Gamescomon rendezett PUBG Charity Challenge kupának. Ott csapatokba szerveződve más játékosokkal és meghívott internetes hírességekkel egy célért fognak küzdeni. Adományt gyűjteni az általuk kiválasztott szervezetnek! Készen állsz a kihívásra?


Adminokat keresünk!

Annak érdekében, hogy a magyar szekciókban elérhető kupáink listáját bővíteni tudjuk, illetve fent tudjuk tartani a jelenlegi kupák számát szükségünk van némi segítségre. Ezen okból kifolyólag szeretnénk meghirdetni néhány önkéntes pozíciót, amelyek jelenleg betölthetők.


Befejezett kupák