Quick Rules

Максимален брой чекирани играчи на място: 64. Само първите 64 играчи, чекирали се на място в деня на събитието, ще вземат участие в тази квалификация!

Топ 16 от тази OFFLINE квалификация (ще се проведе на място) се класират за финалите на ESL Play @ ON!Fest, които ще се проведат на 25 юни. Турнирът ще бъде BYOD (Bring Your Own Devices), което означава, че трябва да си носите вашия собствен смартфон, таблет или лаптоп, както и зарядното за него, ако искате да играете. Ще има осигурена Wi-Fi връзка на място. Транспортът до локацията на събитието и престоят са за сметка на участниците. Билети за събитието можете да си закупите от тук.

InterExpoCenterAddress.png

Тази купа се играе в Standard формат! Вие нямате право да използвате Wild декове!


Турнирен Формат: Очаквайте информация
Формат на срещата: Conquest с 1 бан
Мачов мод: Всички игри са BO5 (победа при 3 победи)
Първа Бан & Пик: По-добрият сийд пиква и банва първи
BattleTag ™: Всеки играч е отговорен за правилното изписване на своя геймакаунт. При несъотвествия, играчът следва да бъде дисквалифициран.

Conquest
 • Играчът трябва да спечели по една игра с всяко от трите си тестета, за да спечели мача. Когато един играч спечели игра, декът, използван от печелившия играч не може да се използва за остатъка от мача
 • Губещият играч може да се задържи на дека си или да преминете към друг.
 • Играч с по-добър сийд (например сийд 1 е по-добър от 23) пиква и банва първи.
 • Всеки играч може да има до 9 дека, но само по една за всеки клас. Наличието на два или повече дека за един клас е недопустимо и се наказва със загуба на една игра.
 • Препоръчваме ви да използвате следния уебсайт за пикове и банове (4 пика 1 бан)! http://www.deckselect.eu
 • И двамата играчи са длъжни да направят снимки на екраните си в режим Challenge режима.
 • Играчът, който избере нелегален клас (баннат) губи една игра.
 • Играчът, който напусне предизвикателството губи една игра.

Резултатите от мачовете
И двамата играчи са длъжни да потвърдят верен резултат непосредствено след приключване на мача и да прикачат снимки от екрана, потвърждаващи резултатите от всички игри.


Прекъсвания и бъгове:

 • Всеки играч е отговорен за собствената си Интернет връзка.
 • Прекъсване на връзката по време на игра ще доведе до загубена игра за играча, който има прекъсване на връзката. Противниците трябва да качат снимка на своя опонент с видимо доказателство, че опонентът им е напуснал и да изпратят протестен тикет.
 • Напускане на Challenge режима ще доведе до загуба на една игра за играча, който е напуснал предизвикателството!
 • Бъгове: Бъг се счита за прекъсване за играча, който го е предизвикал!


Скрийншотове:

 • Играчите трябва винаги да правят скрийншотове (PrtScn) на всичко, което се е случва по време на мач и би могло да определи даден резултат, например: победи, бъгове, прекъсвания и т.н.
 • Администратор би могъл да вземе свое решение по собствено усмотрение, ако няма налични скрийншотове!


Няколко еднакви героя едновременно:

 • Всеки играч трябва да изпрати снимка от своя екран за избора на своите тестета на противника си, но не и тяхното съдържание! Всички налични слотове трябва да бъдат видими!
 • Играчите, които не желаят да изпратят снимки от своите на екраните си за избор на дековете на съперника си, ще се наказва с дисквалификация от турнира! Играчите, които имат повече от един и същ клас на техния екран за избор на дековете, ще се наказват с 1-0 предимство за съперника.

Prize

Награда за класиралите се играчи от квалификациите:

стандартен_билет 
ON! Fest еднодневен / неделен билет на стойност 25 лв.

Билетът дава достъп за един ден - неделя (25.06). Включва достъп до всички зони на фестивала, участие във всички отворени активности и уъркшопи, Вход за Beyond Hip-Hop Party. Не включва достъп до GDS. Победителите трябва да потвърдят писмено участието си на финалите, за да получат своя билет.

 

Място Награда за финалите на 25 юни
medal_gold_3.png 1. 300 EUR
medal_silver_3.png 2. 125 EUR
medal_bronze_3.png 3. 75 EUR
medal_grey.png 4. Razer DeathAdder

Chat

discordicon2.pngТърсите си опонента или имате нужда от помощ? Присъединете се към нашия Discord канал - ESL България, използвайте ESL Play апликацията, за да чатите със ствоя опонент, или отворете support ticket.

Проблеми, свързани с мача, трябва да се изпратят чрез протест! Погледнете бракета и изберете вашата среща, натискайки VS бутона. След като страницата ви зареди, отдолу ще видите опция за пускане на протест срещу вашия противник.


ESL Play App

Help

За първи път играете на наш турнир? Ето най-важните стъпки:

 • Следвайте инструкциите отдясно, за да се запишете и да се чекирате.
 • Не забравяйте да се чекирате навреме!
 • Изчакайте първия си мач да се появи отдясно.
 • При нужда се свържете с опонентите си, използвайки ESL чат системата и изиграйте мача.
 • Въведете резултата и помолете опонента си да потвърди.
 • При липса на потвърждение, удостоверете победата си със снимка (Prt Scr) и я качете на сайта непосредствено след приключване на срещата.
 • Изчакайте следващия си мач.

Powered by

 onfestred.png   ON! Fest e годишен фестивал за съвременна градска култура и гейминг, който се провежда в София. По време на събитието можете да се насладите на много дейности, като например гейминг (любителски, електкронни спортове, разработка на игри), аниме, косплей, графити, паркур, музика, дрифт и много други. Благодарения на растящата популярност на София като туристическа дестинация, ON! Fest се цели да стане едно от най-популярните гейминг събития за Югоизточна Европа и отвъд.

 

    GameCredits е международна компания, която събира експерти от блокчейн и гейминг общността. Като компания ние сме всеотдайни, мотивирани и всички обичаме игрите и криптовалутите. Стремим се да развиваме най-новите и най-иновативните начини за онлайн разплащания. Целта ни е да подобрим геймърското изживяване и да направим цялата игрова индустрия едно по-добро и по-сигурно място.

 

 healthy_playhub_2.png   С ергономичните изправени бюра на "Хелти Деск" поддържате добър тонус и фокус по време на работния процес и едновременно с това полагате оптимални грижи за своето здраве - идеалното решение за всеки дом или офис! Смяната на височината става с натискането на само един бутон. Избери своето ново ергономично бюро на www.healthydesk.bg - богат избор от модели и цветове!

 

 playhub.png   Мощни компютърни конфигурации, PlayStation 4, рейсинг зона и виртуална реалност - ние можем да предложим по нещо на всеки запален геймър! Тествай най-новите заглавия на пазара или предизвикай приятелите си на вълнуващо състезание! Очакваме те на адрес: София, бул. "Черни връх" 47! Денонощно!

 

 Logitech.png