Quick Rules

Világbajnoki pontok! A Blizzard által az első 4 helyezett VB pontokat is kap! Info itt.
Az első két helyezett továbbjut és élőben fog döntőzni a MoM Sportközpontban március 28-án!
STREAM:A kupát az Esport Fest hivatalos kommentátorai, Nevermore és Madi közvetíti. Őket, amikor kérik, kötelesek a játékosok observernek engedni. Battletagjük: Ravencry#2833
Játékmód: meccsenként 3 győzelemig (Bo5), double elimination formában
Mérkőzés kezdés:Játék elején mindkét játékos vétóz 1-1 hőst az ellenfelétől, a maradék 8 hős közül felváltva választanak 3-3 hőst a mérkőzésre.
Vétó kezdés:A vétót és az utána kezdődő picket a magasabb seedű játékos kezdi(1-es a legmagasabb.)
Pakli szabályzat:A nyertes megtartja a pakliját és a következő meccsen is azt kell használnia, a vesztes újat választ.Egy hőshöz csak egy pakli választható.
Általános:Miután kiválasztották a 3-3 hőst, utána a gyűjtemény menübe belépni tilos (browse collection), tehát nem lehet kártyákat változtatni a paklikban a Bo5 alatt. Ezen szabály megsértése esetén 1 kör vereség jár. Minden kör után screenshot készítése kötelező, hogy ha szükséges, ezzel bizonyítva a nyertest.
FONTOS:Kérjük mind a 8 játékost, hogy a kupa alatt jöjjenek a kupa chatre a könnyebb lebonyolítás érdekében. Kupa chat

Prize

Kvalifikációnként az első négy helyezett továbbjut egy nyolc csapatból álló kupába, ahol már az offline döntőbe jutás a cél! Az offline döntő nyereményeit lejjeb találjátok:

Helyezés Nyeremény
medal_gold_3.png 1. 10000 forint + tárgynyeremény + serleg
medal_silver_3.png 2. 5000 forint + tárgynyeremény
medal_bronze_3.png 3 2000 forint + tárgynyeremény

Coverage

tskc4by.jpg
Íme az első kvalifikáció hivatalos kupaoldala. A nevezéshez kövesd a jobb felső sarokban lévő útmutatót. Fontos: A kupa előtti 30 percben a CheckIn fázis alatt meg kell erősítened a nevezésed! Bővebb információért az eseményről kattints a képre, vagy látogasd meg az Esport Fest web oldalát.

Help

Először használod az oldalt? Itt vannak a legfontosabb lépések:

  • Kövesd az utasításokat a jobb felső sarokban
  • Ha elérkezik az idő, csekkolj be. Ha ezt lekésted, még mindig tudsz regisztrálni
  • Várd meg míg a meccsed felugrik a jobb alsó sarokban
  • Próbáld meg elérni az ellenfeled és játszd le a meccset
  • Add le a végeredményt és kérd meg ellenfeled, hogy erősítse meg
  • Várd meg a következő meccsed

Még mindig segítségre van szükséged? Kupák alatt használd a chatet, amennyiben lehetséges, ha nem, akkor nyiss egy support jegyet.

Powered by

SpecEffectA Special Effects Media segít eligazodni az online video világában tartalom tulajdonosok, és tartalom előállítók számára, együttműködve a hirdetői oldallal és live streaming szolgáltatásokat biztosít eseményekhez.

OtherworldAz Otherworld.hu Élménymagazin egyedi és szókimondó tartalmával jelenleg Magyarország legnépszerűbb videojáték csatornája. 2013 októberében több, mint 1000 fővel ünnepelték a League of Legends világbajnokságot a Lurdy moziban, most pedig az Esport Festtel tervezek valami kiemelkedőt alkotni.

Esportmilla A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, melyben hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Légy Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!