It is quite simple! Just link your Discord account with your ESL account once and then you can show everyone when you are competing in one of our tournaments. Link your account now!  

Quick Rules

Világbajnoki pontok! A Blizzard által az első 4 helyezett VB pontokat is kap! Info itt.
Az első két helyezett továbbjut és élőben fog döntőzni a MoM Sportközpontban március 28-án!
STREAM:A kupát az Esport Fest hivatalos kommentátorai, Nevermore és Madi közvetíti. Őket, amikor kérik, kötelesek a játékosok observernek engedni. Battletagjük: Ravencry#2833
Játékmód: meccsenként 3 győzelemig (Bo5), double elimination formában
Mérkőzés kezdés:Játék elején mindkét játékos vétóz 1-1 hőst az ellenfelétől, a maradék 8 hős közül felváltva választanak 3-3 hőst a mérkőzésre.
Vétó kezdés:A vétót és az utána kezdődő picket a magasabb seedű játékos kezdi(1-es a legmagasabb.)
Pakli szabályzat:A nyertes megtartja a pakliját és a következő meccsen is azt kell használnia, a vesztes újat választ.Egy hőshöz csak egy pakli választható.
Általános:Miután kiválasztották a 3-3 hőst, utána a gyűjtemény menübe belépni tilos (browse collection), tehát nem lehet kártyákat változtatni a paklikban a Bo5 alatt. Ezen szabály megsértése esetén 1 kör vereség jár. Minden kör után screenshot készítése kötelező, hogy ha szükséges, ezzel bizonyítva a nyertest.
FONTOS:Kérjük mind a 8 játékost, hogy a kupa alatt jöjjenek a kupa chatre a könnyebb lebonyolítás érdekében. Kupa chat

Prize

Kvalifikációnként az első négy helyezett továbbjut egy nyolc csapatból álló kupába, ahol már az offline döntőbe jutás a cél! Az offline döntő nyereményeit lejjeb találjátok:

Helyezés Nyeremény
medal_gold_3.png 1. 10000 forint + tárgynyeremény + serleg
medal_silver_3.png 2. 5000 forint + tárgynyeremény
medal_bronze_3.png 3 2000 forint + tárgynyeremény

Coverage

tskc4by.jpg
Íme az első kvalifikáció hivatalos kupaoldala. A nevezéshez kövesd a jobb felső sarokban lévő útmutatót. Fontos: A kupa előtti 30 percben a CheckIn fázis alatt meg kell erősítened a nevezésed! Bővebb információért az eseményről kattints a képre, vagy látogasd meg az Esport Fest web oldalát.

Help

Először használod az oldalt? Itt vannak a legfontosabb lépések:

  • Kövesd az utasításokat a jobb felső sarokban
  • Ha elérkezik az idő, csekkolj be. Ha ezt lekésted, még mindig tudsz regisztrálni
  • Várd meg míg a meccsed felugrik a jobb alsó sarokban
  • Próbáld meg elérni az ellenfeled és játszd le a meccset
  • Add le a végeredményt és kérd meg ellenfeled, hogy erősítse meg
  • Várd meg a következő meccsed

Még mindig segítségre van szükséged? Kupák alatt használd a chatet, amennyiben lehetséges, ha nem, akkor nyiss egy support jegyet.

Powered by

SpecEffectA Special Effects Media segít eligazodni az online video világában tartalom tulajdonosok, és tartalom előállítók számára, együttműködve a hirdetői oldallal és live streaming szolgáltatásokat biztosít eseményekhez.

OtherworldAz Otherworld.hu Élménymagazin egyedi és szókimondó tartalmával jelenleg Magyarország legnépszerűbb videojáték csatornája. 2013 októberében több, mint 1000 fővel ünnepelték a League of Legends világbajnokságot a Lurdy moziban, most pedig az Esport Festtel tervezek valami kiemelkedőt alkotni.

Esportmilla A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, melyben hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Légy Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!