Γίνε ESL Admin

To ESL αποτελεί τo παγκοσμίως νούμερο ένα ανεξάρτητο eSports Brand, κατέχοντας τα πρωτεία στην βιομηχανία των παιχνιδιών, καλύπτοντας φάσμα διοργανώσεων τόσο σε online όσο και σε offline μορφή , εκ των οποίων αρκετές τίθενται ικανές να γεμίσουν ολόκληρα στάδια όπως μεταξύ άλλων είναι το ESL One και το Intel Extreme Masters.

Εάν απλώς επιθυμείτε να αναπτυχθεί η κοινότητα του αγαπημένου σας παιχνιδιού, είτε έχετε βλέψεις για μια μελλοντική καριέρα στον χώρο των eSports, τότε σίγουρα βρισκόσαστε στο σωστό μέρος! Δεν πρέπει να ξεχνάτε άλλωστε ότι το Electronic Sports League είναι ένας μεγάλος ευρωπαϊκός οργανισμός στον τομέα των e-Sports. Το να είστε Admin του σίγουρα ανεβάζει το κύρος σας απέναντι στο community και στους professional gamers ενώ ταυτόχρονα συνεισφέρει "γεμίζοντας" το βιογραφικό σας.

Παρακάτω μπορείτε να βρείτε μερικές εκ των διαθέσιμων θέσεων:

  • Editor: Έχεις συγγραφικό ταλέντο; Ανέδειξε το μέσω νέων, συνεντεύξεων και άλλου περιεχομένου.
  • Graphic Designer: Ασχολείσαι φανατικά με το δημιουργικό κομμάτι? Ξεδίπλωσε το ταλέντο σου και γίνε ευρέως γνωστός για τις δημιουργίες σου.
  • Streamer: Είσαι Streamer της κοινότητας; Το ESL ενθαρρύνει κάθε νέο και μη streamer ο οποίος παράγει αξιόλογο περιεχόμενο προς προβολή, δίνοντας του την ευκαιρία για δόξα/φήμη και γιατί όχι την δυνατότητα ενός μελλοντικού συμβολαίου με το παγκοσμίως νούμερο ένα ανεξάρτητο eSports Brand.
  • Social Media Manager: Ειδικεύεσαι στα media; Ψάχνουμε ανθρώπους οι οποίοι έχουν την ικανότητα, την όρεξη και το μεράκι να δραστηριοποιηθούν με τις διάφορες σελίδες του οργανισμού στα social media.
  • Referee (Cup, Ladder, League & Ranked): Το ESL πρόκειται για μια πλατφόρμα η οποία δίνει μεταξύ άλλων την δυνατότητα σε κάθε κλάσης παίκτη να ανταγωνιστεί με ομοίους του και μη. Για να επιτευχθεί αυτό βρισκόμαστε συνεχώς σε αναζήτηση αξιόπιστων Referees οι οποίοι θα στελεχώσουν το ήδη υπάρχων δυναμικό. Εάν πιστεύεις πως είσαι ένας εξ αυτών, αυτή είναι η ευκαιρία σου να κρατήσεις την κοινότητα ενεργή και "ενθουσιασμένη" μέσω δίκαιων πάνω απ΄όλα τουρνουά.

Το προσωπικό του ESL αποτελείται από μια μεγάλη ομάδα ανθρώπων οι οποίοι ανήκουν σε διαφορετικές χώρες, παιχνίδια και υπόβαθρα ωστόσο όλοι τους έχουν ένα κοινό γνώρισμα, το πάθος τους για τα eSports. Αυτό προϋποθέτει να έχετε την ικανότητα να λειτουργείτε στα πλαίσια της ομάδας. Η γνώση της αγγλικής είναι ένα προτέρημα που θα εκτιμηθεί, παρ'αυτά δεν είναι απαραίτητη όσον αναφορά την δραστηριοποίηση σε τοπικό επίπεδο.

Διατυπώστε την αίτησή σας στα Ελληνικά!