ESL FIFA 20 Challenge presented by A1 and PlayStation

Unaprijedi svoju igru i odvedi je na novu razinu. A1 i PlayStation te pozivaju da budeš dio profesionalnog esports svijeta i pokazeš svoje vještine u FIFA 20 igri. 

Online turnir je otvoren za sve državljane Republike Hrvatske, a sudionici se mogu prijaviti putem ESL platforme. Ukupan fond nagrada za top 3 najbolja igrača je 1.000,00 Eura. 

Dokaži da si najbolji FIFA 20 igrač u Hrvatskoj.

Završeni kupovi

ESL FIFA 20 Challenge presented by A1 and PlayStation!

Stižu odlične vijesti za sve igrače FIFA-e 20! ESL u suradnji s A1 Hrvatska i PlayStationom traži najboljeg FIFA igrača u Hrvatskoj. Tijekom studenog održat će se ESL FIFA 20 Challenge presented by A1 and PlayStation s ukupnim nagradnim fondom od čak 1000 eura..


a1 A1 Hrvatska dio je A1 Telekom Austria Grupe - vodećeg pružatelja digitalnih usluga i komunikacijskih rješenja u centralnoj i istočnoj Europi. A1 Telekom Austria Grupa djeluje u sedam zemalja te zajedno pružamo usluge za približno 24 milijuna korisnika. I A1 Hrvatska ponosi se svojim brojkama – zapošljavamo oko 2000 ljudi te se svakodnevno brinemo o potrebama 2 milijuna korisnika.
a1 Sony Interactive Entertainment Europe Limited posvećen je igračima. Od 1995. donosimo nevjerojatna iskustva, fantastične avanture i tisuće likova u domove igrača diljem svijeta – a svoje igrače šaljemo u svjetove gdje su im na raspolaganju cijeli novi svemiri.