Rules

play FIFA 19 (PS4) FUT 1on1 Turneul National de FIFA organizat de FRF #1 Romania

Last change: 18.03.2019 14:15

These are the rules for the FIFA 19 (PS4) FUT 1on1 Turneul National de FIFA organizat de FRF #1 Romania. We make every effort to ensure the rules are complete and up to date but this may not always be the case. You should also check the Info Page and News for additions, exceptions and modifications that may apply. The rules are a guideline and the decisions by admins may differ from them depending on the circumstances. If you have any questions about the rules, please write a support ticket.

1. Reguli turneu

Imediat ce ambii jucători sunt în aceeași rundă meciul trebuie să înceapă.În cazul în care ambii jucători primesc o victorie automată (pentru că nu au avut un adversar sau alte circumstanțe), chiar dacă pagina meciului arată o oră diferită, meciul trebuie să înceapă.

1.1. Neprezentare

Fiecare jucător are 15 minute pentru a se prezenta la meci. (Timpul de la aliniatul 1. + 15 minute). Neprezentarea în cele 15 minute regulamentare vor rezulta în pierderea implicită a meciului. Jucătorul care așteaptă trebuie să deschidă un ticket pentru a obține victoria automată.

1.2. Rezultate

Ambii jucători sunt responsabili pentru introducerea corectă a rezultatelor pe pagina ESL. De aceea, jucătorii trebuie creeze capturi de ecran la sfârșitul fiecărui meci, unde putem vedea rezultatele corecte și trebuie să le încarce după meci pe pagina ESL. Dacă ai un conflict în meci, te rugăm deschide un protest, pentru ca administratorii turneului să poată verifică cazul și să decidă asupra conflictului. Decizia poate fi și descalificarea ambilor jucători, dacă nu există destule dovezi pentru ca unul din jucători să fie declarat învingător.

2. Media meci

Toate capturile de ecran și videourile făcute în timpul turneului trebuie păstrate pentru cel puțin 15 zile. În general ar trebui să încarci capturile de ecran și videourile cât mai repede posibil. Manipularea și falsificarea acestora este desigur interzisă și vor rezultă în pedepse severe.

2.1. Capturi de ecran

Ambii participanți sunt responsabili pentru încărcarea capturilor de ecran la finalul meciului. Capturile de ecran trebuie să conțină numele de joc al ambilor participanți și rezultatul meciului. De asemenea, recomandăm ca jucătorii să creeze capturi de ecran în situații ce pot fi disputate (precum deconectări, probleme în setările de joc, etc.). Aceste capturi de ecran pot și vor fi folosite ca dovezi în cazul unei dispute.

3. Setări meci

3.1. Lobby

Urmează pașii următori pentru a începe meciul:

Adaugă adversarul în lista de prieteni Mergi la secțiunea online Selectează 'Ultimate Team' Selectează opțiunea Friendly match Invită adversarul Pornește meciul

4. Reguli meci

4.1. Egal

Dacă un meci se termină egal, trebuie să continuați jocul în prelungiri și lovituri de departajare până când un câștigător este decis.

4.2. Carduri de atribute

Cardurile de atribute sunt interzise. Dacă un adversar le folosește, înregistreaza meciul, creează o captură de ecran, părăsește meciul și deschide un protest pe pagina ESL.

4.3. Jucători de împrumut

Jucătorii de împrumut sunt interziși. Dacă un adversar îi folosește, înregistrează meciul, creează o captură de ecran, părăseste meciul și deschide un protest pe pagina ESL.

4.4. Probleme cu conectarea

Dacă cei doi adversari nu pot stabili o conexiune pentru jucarea meciului există trei opțiuni: a) Jucătorii selectează un echipament care poate fi recunoscut și încearcă conectarea prin online friendlies până cei doi se întâlnesc. b)Jucătorul care poate dovedi conexiunea NAT Type 1 este declarat câștigător. c)un câștigător este ales intamplător cu ajutorul websiteului random.org.

4.5. Probleme cu conexiunea

Dacă întâmpini probleme cu conexiunea în timpul meciului, înregistrează jocul, părăsește meciul și deschide un protest pe pagina ESL cu dovadă. Ține minte, trebuie să părăsești meciul înaintea unui gol sau înaintea acordarii unui cartonaș roșu sau galben.

4.6. Deconectare

Dacă o deconectare a avut loc la scorul 0:0, jocul trebuie reînceput. Dacă un gol a fost înscris, există două opțiuni: a) Jucătorii sunt de acord să joace timpul rămas și adună golurile adiționale. b) Un administrator decide scorul final.

4.7. Rezerve

Nu este permisă introducerea jucatarilor de rezervă în prima jumătate a meciului decât în cazul în care un jucător este accidentat sau a primit un cartonaș roșu. Ignorarea regulilor vor conduce la descalificare.

5. Catalog puncte de penalizare

În general, un jucător sau o echipă poate primi până la 6 puncte de penalizare per meci, în cazul în care o singură penalizare nu are o pedeapsă mai mare. O echipă este pedepsită o singură dată per regulă încălcată, irelevant de numărul total de jucători. Când un jucător sau o echipă primește puncte de penalizare pentru mai multe încălcări ale regulilor, punctele de penalizare sunt adunate.

Regulă încălcată Număr puncte de penalizare
Generale
Neprezentare1 Echipa: 3; Jucator: 2
Reject compulsory challenge Normal: 1
Avansat (top 10): 2
Anularea meciului Jucator / Echipa: 2
Folosirea de jucatori neregulamentari
Blocaj pentru inactivitate Jucator / Echipa: 3
Blocaj Jucator / Echipa: 6
Jucator neinregistrat Jucator / Echipa: 3
Lipsa Premium (unde este nevoie) Jucator / Echipa: 3
Lipsa Trusted (unde este nevoie) Jucator / Echipa: 3
Jucator fals Jucator / Echipa: 6
Folosirea unui cont de joc gresit Jucator / Echipa: 3
Jucarea unui meci fara un cont de joc Jucator / Echipa: 3
Comportament non fair play
Conturi multiple/false Atentionare / 1-4 puncte penalizare
Deceptie Jucator / Echipa: 1 - 4
Rezultat fals Jucator / Echipa: 4
Atasament fals Jucator / Echipa: 6
Meci fals Jucator / Echipa: 6
Trisare Jucator: 12 / Echipa: 6
1Într-un turneu sau o ligă sunt acordate victorii automate în loc de ștergerea meciurilor sau acordarea de puncte de penalizare.

Meciurile sunt șterse doar dacă jucătorul/echipa care încalcă regulile a câștigat meciul.