Quick Rules

Максимален брой чекирани играчи на място: 32. Само първите 32 играчи, чекирали се на място в деня на събитието, ще вземат участие в тази квалификация!

Топ 6 играчите от тази ОФЛАЙН квалификация се класират за финалите на ESL Play @ ON!Fest, които ще се проведат на 25 юни. Транспортът до локацията на събитието и престоят са за сметка на участниците. Билети за събитието можете да си закупите от тук

InterExpoCenterAddress.png

Prize

Награда за класиралите се играчи от квалификациите:

стандартен_билет 
ON! Fest еднодневен / неделен билет на стойност 25 лв.

Билетът дава достъп за един ден - неделя (25.06). Включва достъп до всички зони на фестивала, участие във всички отворени активности и уъркшопи, Вход за Beyond Hip-Hop Party. Не включва достъп до GDS. Победителите трябва да потвърдят писмено участието си на финалите, за да получат своя билет.

 

Място Награда за финалите на 25 юни
medal_gold_3.png 1. 500 EUR
medal_silver_3.png 2. 300 EUR
medal_bronze_3.png 3. 150 EUR
medal_grey.png 4. 50 EUR

Chat

discordicon2.pngТърсите си опонента или имате нужда от помощ? Присъединете се към нашия Discord канал - ESL България, използвайте ESL Play апликацията, за да чатите със ствоя опонент, или отворете support ticket.

Проблеми, свързани с мача, трябва да се изпратят чрез протест! Погледнете бракета и изберете вашата среща, натискайки VS бутона. След като страницата ви зареди, отдолу ще видите опция за пускане на протест срещу вашия противник.


ESL Play App

Help

За първи път играете на наш турнир? Ето най-важните стъпки:

  • Следвайте инструкциите отдясно, за да се запишете и да се чекирате.
  • Не забравяйте да се чекирате навреме!
  • Изчакайте първия си мач да се появи отдясно.
  • При нужда се свържете с опонентите си, използвайки ESL чат системата и изиграйте мача.
  • Въведете резултата и помолете опонента си да потвърди.
  • При липса на потвърждение, удостоверете победата си със снимка (Prt Scr) и я качете на сайта непосредствено след приключване на срещата.
  • Изчакайте следващия си мач.

Powered by

On! Fest ON! Fest e годишен фестивал за съвременна градска култура и гейминг, който се провежда в София. По време на събитието можете да се насладите на много дейности, като например гейминг (любителски, електкронни спортове, разработка на игри), аниме, косплей, графити, паркур, музика, дрифт и много други. Благодарения на растящата популярност на София като туристическа дестинация, ON! Fest се цели да стане едно от най-популярните гейминг събития за Югоизточна Европа и отвъд.


spacing.pngozone_logo

 

Ozone.bg е онлайн магазин, в който можете да намерите всякакви продукти за забавления и свободно време. Ако имате свободен уикенд, без значение дали предпочитате да го прекарате с предизвикателна игра, хубава книга, филм или нова интересна джаджа, ще намерите нещо интересно на сайта на Ozone.bg.