It is quite simple! Just link your Discord account with your ESL account once and then you can show everyone when you are competing in one of our tournaments. Link your account now!

Prize

Kvalifikációnként az első négy helyezett továbbjut egy nyolc csapatból álló kupába, ahol már az offline döntőbe jutás a cél! Az offline döntő nyereményeit lejjeb találjátok:

Helyezés Nyeremény
medal_gold_3.png 1. 50 ezer forint + tárgynyeremény + serleg
medal_silver_3.png 2. 25 ezer forint + tárgynyeremény
medal_bronze_3.png 3 10 ezer forint + tárgynyeremény

Coverage

tskc4by.jpg
Íme az első kvalifikáció hivatalos kupaoldala. A nevezéshez kövesd a jobb felső sarokban lévő útmutatót. Fontos: A kupa előtti 30 percben a CheckIn fázis alatt meg kell erősítened a nevezésed! Bővebb információért az eseményről kattints a képre, vagy látogasd meg az Esport Fest web oldalát.

Watch live video from tZeus13 on www.twitch.tv

Chat

Segítsége van szükséged? Írj nekünk az #esl.dota2.hu Quakenet IRC chatfelületen vagy nyiss egy support jegyet.

Help

Először használod az oldalt? Itt vannak a legfontosabb lépések:

  • Kövesd az utasításokat a jobb felső sarokban
  • Ha elérkezik az idő, csekkolj be. Ha ezt lekésted, még mindig tudsz regisztrálni
  • Várd meg míg a meccsed felugrik a jobb alsó sarokban
  • Próbáld meg elérni az ellenfeled és játszd le a meccset
  • Add le a végeredményt és kérd meg ellenfeled, hogy erősítse meg
  • Várd meg a következő meccsed

Még mindig segítségre van szükséged? Kupák alatt használd a chatet, amennyiben lehetséges, ha nem, akkor nyiss egy support jegyet.

Powered by

SpecEffectA Special Effects Media segít eligazodni az online video világában tartalom tulajdonosok, és tartalom előállítók számára, együttműködve a hirdetői oldallal és live streaming szolgáltatásokat biztosít eseményekhez.

OtherworldAz Otherworld.hu Élménymagazin egyedi és szókimondó tartalmával jelenleg Magyarország legnépszerűbb videojáték csatornája. 2013 októberében több, mint 1000 fővel ünnepelték a League of Legends világbajnokságot a Lurdy moziban, most pedig az Esport Festtel tervezek valami kiemelkedőt alkotni.

Esportmilla A platform különbözhet, a cél nem! Ezzel a jelmondattal jött létre az Egymillióan a magyar esportért mozgalom, melyben hazai esport jeles képviselői együtt tevékenykednek annak érdekében, hogy kis hazánkban is bemutassák és népszerűsítsék az esportokat. Légy Te is a mozgalom részese, kövesd őket, ha pedig igazi esportbarát vagy, csatlakozz szervezőnek! Előre a magyar esportért!