Visszatér a V4 Future Sports Fesztivál a gyönyörű Budapest városába egy újabb, világszínvonalú e-sport tornával 2019. szeptember 21-22. között!

Küzdj meg a győzelemért a világ legjobb CS:GO csapataival, mutasd meg a benned rejlő képességeket a régió legnagyobb Fortnite és Tekken7 tornáján, vagy próbáld ki magad a számos, helyszíni sportszimulátor verseny egyikén!

A V4 Future Sports Fesztivál, melyet az Egymillióan a magyar esportért Egyesület szervez kimagasló, 350.000 eurós összdíjazással és ingyenes belépéssel várja a résztvevőket.


Újra itt a V4 Future Sports Festival, idén is nagy durranás lesz!

Az első szezon után végre bejelentésre kerülhet a várva várt második szezonja a V4 Future Sports Festivalnak, aminek az ingyenesen látogatható döntője Szeptember 21-22-én lesz megrendezve Budapesten!


Lejátszott selejtezők

Partnerek

v4Visszatér a V4 Future Sports Fesztivál a gyönyörű Budapest városába egy újabb, világszínvonalú e- sport tornával 2019. szeptember 21-22. között! Küzdj meg a győzelemért a világ legjobb CS:GO csapataival, mutasd meg a benned rejlő képességeket a régió legnagyobb Fortnite és Tekken7 tornáján, vagy próbáld ki magad a számos, helyszíni sportszimulátor verseny egyikén! A V4 Future Sports Fesztivál, melyet az Egymillióan a magyar esportért Egyesület szervez, kimagasló, 350.000 eurós összdíjazással és ingyenes belépéssel várja a résztvevőket.
EsportmillaAz Egymillióan a magyar esportért Egyesület a hazai e-sport szereplők alulról szerveződő mozgalmaként indult 2013-ban. Az online és közösségi média platformokon munkálkodó csapat 2016-ban civil szervezetté alakult. Céljaik között szerepel a társadalmi felelősségvállalás is, ami a videojátékokkal szembeni társadalmi előítéletek megváltoztatását, valamint a testmozgás, a sportolás fontosságának szükségességét hangsúlyozza.