Приключили квалификации!

С подкрепата на:

 onfestred.png   ON! Fest e годишен фестивал за съвременна градска култура и гейминг, който се провежда в София. По време на събитието можете да се насладите на много дейности, като например гейминг (любителски, електкронни спортове, разработка на игри), аниме, косплей, графити, паркур, музика, дрифт и много други. Благодарения на растящата популярност на София като туристическа дестинация, ON! Fest се цели да стане едно от най-популярните гейминг събития за Югоизточна Европа и отвъд.

 

    GameCredits е международна компания, която събира експерти от блокчейн и гейминг общността. Като компания ние сме всеотдайни, мотивирани и всички обичаме игрите и криптовалутите. Стремим се да развиваме най-новите и най-иновативните начини за онлайн разплащания. Целта ни е да подобрим геймърското изживяване и да направим цялата игрова индустрия едно по-добро и по-сигурно място.

 

 healthy_playhub_2.png   С ергономичните изправени бюра на "Хелти Деск" поддържате добър тонус и фокус по време на работния процес и едновременно с това полагате оптимални грижи за своето здраве - идеалното решение за всеки дом или офис! Смяната на височината става с натискането на само един бутон. Избери своето ново ергономично бюро на www.healthydesk.bg - богат избор от модели и цветове!

 

 playhub.png   Мощни компютърни конфигурации, PlayStation 4, рейсинг зона и виртуална реалност - ние можем да предложим по нещо на всеки запален геймър! Тествай най-новите заглавия на пазара или предизвикай приятелите си на вълнуващо състезание! Очакваме те на адрес: София, бул. "Черни връх" 47! Денонощно!

 

 Logitech.png