Нова Go4CSGO поредица за Югоизточна Европа
Да, правилно сте прочели! Най-дългата поредица от esport турнири е вече налична ексклузивно и за държавите от Югоизточна Европа!
Защо да участвате?


Всяка събота ще имате възможността да премерите сили с други отбори от региона, за да потренирате за предстоящите шампионати и турнири. Освен това, на база на вашето представяне, вие бихте могли да спечелите до 500 евро, които ние ще раздаваме за парични награди всеки месец! Участието е безплатно и турнирите се провеждат онлайн.


Седмични турнири с месечен финал!


Подобно на вече съществуващата европейска поредица от турнири, всеки редовен отбор от региона ще има възможността да участва в Go4 поредицата и да печели Go4 точки, а победителите ще си тръгват и с 50 евро от всяка седмична купа. След всеки трети турнир за даден месец, топ 8 отборите, събрали най-много точки, ще се класират за месечните финали, които са с награден фонд от 350 евро. Нека хварлим поглед над февруарските купи: 


GO4CS:GO SEE - Предстоящи турнири
 Етап Дата  Запишете се сега!  Награда
 Седмична Квалификация #1 09.02 -15:00 EET ТУК! €50; + Go4 точки
Седмична Квалификация #2 16.02 - 15:00 EET ТУК! €50; + Go4 точки
Седмична Квалификация #3 23.02 - 15:00 EET ТУК! €50; + Go4 точки
Месечен финал 28.02 -19:00 EET - €350; общ награден фондЧрез тази серия от турнири, бихме искали да насърчим както небрежния, така и състезателния гейминг. За да можем да постигнем тази цел и да предоставим честно и сигурно поле за изява, всеки играч е длъжен абсолютно задължително да използва последната обновена версия на ESL Wire Anti Cheat програмата ни. Инструкции как можете да се сдобиете с нея, можете да откриете тук. В случай, че откриете проблем, добре е да проверите нашите често задавани въпроси (FAQ) или да отворите support ticket до нашия администраторски екип. За повече информация, моля запознайте се с нашата портал страница!Виж портал страницата на Go4CSGO SEE!
Не забравяйте да следите нашите социални канали, за да сте актуализирани за всичко, свързано с поредицата. Пожелаваме ви успех и не забравяйте да се забавлявате. Нека открием най-добрите отбори в региона!


 

DiEMOnd, Saturday, 02/02/19 22:24
 
comments (0)
 
 
No comments yet.
 
 
Information:
  • info write comment not allowed